dinsdag 13 juni 2017

Fresh zone koelkast

Een koelkast met nul-graden- zone houdt uw producten langer vers. Het is een zone in de koelkast die op graden is ingesteld. Zoeken op: koelkast perfect fresh zone - Keukenloods.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Door de lagere temperatuur en de juiste vochtigheid behoudt voedsel langer haar versheid en smaak. Haalt u regelmatig verse boodschappen?

U kunt die kleine uitstapjes reduceren door te kiezen voor koelkast met fresh zone die op de gewenste temperatuur koelt. Melk,vers (product) Max dagen(houdbaarheid in koeler) max dagen( houdbaarheid in Biofresh zone ) Koelkast t. Bij droge instelling: melk, vers max. Eén van de nieuwste ontwikkeling op koelkast gebied de afgelopen jaren is de koelkast met een 0- gradenvak.


De VitaFresh pro compartimenten met twee verschillende klimaatzones kunnen uw eten tot keer langer vers houden. Dankzij de precieze instellingen en een luchtdichte afsluiting behouden deze altijd de perfecte bewaaromstandigheden, onafhankelijk van de rest van de koelkast – met een temperatuur tussen -1°C en. In de PerfectFresh- zone blijven bederfelijke levensmiddelen tot drie keer langer vers dan in het klimaat.


Om de zoete versheid van kreeft te garanderen of te verzekeren dat de andijvie knapperig breekt, moeten ze met precisie behandeld en gekoeld worden.

Van slimme koelkasten tot 0°C- zones : de ontwikkeling van koelkasten staat niet stil. Fabrikanten introduceren allerlei nieuwe snufjes. Maar welke functies zijn nuttig en welke kun je beter laten voor wat ze zijn? Extra functies in een koelkast.


Alles bevriest namelijk en als ik bevroren groente, fruit en vlees zou willen, zou ik het wel in de diepvries doen. Wij zijn bezig met de toestellen voor onze keuken uit te kiezen. Is zo een aquafresh zone in de koelkast de moeite?


Hoe hoog kunnen we de koelkast best pakken? Zijn de koelkasten van AEG, Siemens en Miele gelijkwaardig? Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding.


BioFresh : Bespaar ieder jaar ca. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een . In deze koelladen kunt u groente, fruit, vis of vlees tot keer langer vers houden, smaak, kleur, vitaminen en voedingsstoffen blijven hierdoor langer behouden. Deze techniek, afkomstig uit de tuinbouw, . Veel modellen uit de nieuwe K 30. PerfectFresh - zone , waarmee groente en fruit (bijvoorbeeld appels, peren en ook worteltjes) tot drie keer langer vers blijven en met behoud van vitamines in de koelkast kunnen worden bewaard.


Daarom bieden de praktische koelkasten van Siemens optimale omstandigheden om uw levensmiddelen te bewaren.

Met het optimale klimaat in uw koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.