vrijdag 23 juni 2017

Gastendoekjes om zelf te borduren

De rand bestaat uit x 1kruisjes waar je zelf een mooi motief op kunt. Deze webshop gebruikt cookies om een goede werking te kunnen garanderen. Bij het betreden van deze webshop stemt u in met het gebruik en opslag van cookies.


Badstof producten met Aïda borduurrand. Slabbetjes met en zonder mouwtjes, badcapes, badmanteltjes,washandjes en waslappen, handdoeken en badlakens, gastendoekjes.

Ik verkoop dit omdat ik stop met mijn hobby. Diversen producten om te borduren met een borduurmachine. Handdoeken hotel kwaliteit 50x1wit 4x licht en donkergrijs en wit allemaal 2x gastendoekjes 2x. Een gastendoekje borduren is persoonlijk en een leuk product om te geven, te krijgen of om zelf te houden.


De gastendoekjes kunnen in diverse kleuren worden bestelt en geborduurd. Wordt VIP-Fan van onze winkel! Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond.

Vanaf nu is het nog makkelijker om onze producten te laten borduren. De prijs voor het borduren wordt onmiddellijk berekend . Formaat cadeautje is samengevoegd doorsnede 8. Bij ons is het mogelijk om prachtige gastendoekjes te laten maken met elk gewenst borduurwerk. Zo kunnen we namen laten borduren , een leuke bijpassende tekst, bijvoorbeeld een datum of een sterrenbeeld- of sportlogo.


Het borduren van gastendoekjes doen wij eigenlijk al jaren voor particulieren en voor bedrijven en . Gastendoekje geborduurd. Tevens is het mogelijk om de artikelen te laten bedrukken. Setje van gastendoekjes waarop onderaan een tekst of naam geborduurd kan worden. Als tekst valt te denken aan: - Toilet - Bedankt - Gefeliciteerd U kunt zelf de kleuren van de gastendoekjes bepalen, maar wij doen u alvast een paar ideeën aan de hand.


Patroon randje borduren , een gratis borduurpatroon om een leuk randje te borduren op bijvoorbeeld een handdoek. Jongste zocht naar garen om zelf twee Harry Potter sjaals te haken: één in de Griffoendor kleuren, rood en geel, en één in lichtblauw en donkerblauw, de kleuren van Ravenklauw. Ikzelf had niet echt een verlanglijstje.


Daarna is de tijd aangebroken dat ik alleen nog maar borduur in de diverse technieken. Jeanny, wat leuk om te zien dat je ook voor de gebreide gastendoekjes bent gevallen en nu zelfs ook nog een keukenhanddoek gaat breien. En zelf breien is zoveel aparter.

Van handdoeken bedrukken met bedrijfslogo tot geborduurde sportsjaals, bij ons kan alles. Al meer dan jaar dé specialist op het gebied van handdoeken bedrukken en borduren. U vindt bij ons zeker het ideale geboortegeschenk! U kan bij ons handdoeken met naam geborduurd verkrijgen, . Een pracht van een merklap met tal van verschillende randen in sobere kleuren pronkt op de eerste pagina.


Een prikkeling om zelf eens naald en borduurzijde ter hand te. U heeft bij ons de optie om een logo of tekst te borduren op de gastendoekjes. Daarnaast is het tevens mogelijk om de gastendoekjes te bedrukken met een geheel eigen opdruk. Wij van Promoboer fabriceren zelf de gastendoekjes vanaf de grondstof tot het eindproduct. Doordat wij het gehele.


Zo zijn de Beaulise washandjes en de Beaulise gastendoekjes vervaardigd uit Turks katoen, wat bekend staat als een kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ook bij de artikelen van Beaulise is het mogelijk om deze te bedrukken en te borduren , waardoor u de artikelen zo persoonlijk mogelijk kunt maken en zodoende in kunt . Wesseldijk heeft een grote collectie aan materialen o. Ook wat borduren betreft is er keuze in losse materialen o. Volle en zachte kwaliteit badstof gastendoekje van 1 katoen. Met zelf te borduren aidarand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.