woensdag 14 juni 2017

Hetelucht soldeer apparaat

Hetelucht soldeer apparaat

Prima hete lucht station voor dit geld. Ik heb dit station voor incidentele SMD soldeer werkzaamheden aangeschaft. Warmt snel op en SMD componenten verwijderen is een fluitje van een cent met dit apparaat. Unit ziet er degelijk uit.


Over de duurzaamheid valt na een paar dagen nog weinig te . Hete-luchtsoldeerstations van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Na de eerste, die ongetwijfeld de lastigste was, kreeg u al snel ervaring en raakte u vertrouwd met deze manier van solderen. Met de juiste apparatuur, zoals een hetelucht - soldeerstation , en een goed inzicht in wat er moet gebeuren en wat niet, wordt het solderen. Vind de fabrikant Hete Lucht Soldeerpistool van hoge kwaliteit Hete Lucht Soldeerpistool, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


BAKU BK-601D kreeg lucht soldeerstation temperatuur is 1- 5º C. W Hete Lucht SMD Rework Soldeer Station - Baku 8L2. Toevoegen aan Verlanglijstje. Als u begint aan een elektronicaproject met printplaten of als u zelf elektronische apparatuur wilt repareren, is de kunst van het solderen essentiële kennis.


Wilt u diverse componenten in een project op een printplaat met elkaar verbinden, dan is in vrijwel alle gevallen solderen de meest gangbare methode. Bestel nu online je soldeerbout en accessoires bij Soldeerbout. Voor 22:bestel morgen een soldeerbout in huis. Vanaf €5- gratis verzonden!


Het apparaat is zeer stevig en de temperatuur en luchthoeveelheid kun je allemaal instellen, evenals het tonen van de huidige temperatuur van de hetelucht. Door de buis wordt het lucht gepompt, en de (de)soldeerbout verwarmt die lucht. Warme lucht smelt (bind) het soldeerpasta , en het onderdeel wordt zo gesoldeerd. FixPart kan méér dan 15.


Hetelucht soldeer apparaat

Een groot deel van de producten wordt uit . Bij de elektrische soldeerbouten met hete lucht kunnen de soldeerstations dankzij de micro-elektronica de temperatuur veel preciezer instellen dan bij apparaten die worden verhit met gas. De heteluchttechniek vereist echter wel dat de betreffende soldeerstations worden uitgerust met een pomp om te . Nu hoor ik steeds hete lucht soldeersbouten bij smd. Is dat verstandig of een.


Hetelucht is handig om SMD te desolderen, SMD solderen doe ik eigenlijk altijd met een gewone bout. Het digitale hetelucht soldeerstation SP-HA800D wordt, dankzij het gebruik van een verwarmingselement met een hoog vermogen en microprocessor-besturing, gebruikt in laboratoria, servicecentra en productie. De hoge nauwkeurigheid van temperatuur- en luchtstroomregeling maakt het station geschikt . Met versie L krijgt u een variant van het beproefde soldeerstation met een schakelaar voor de netvoeding en een schakelaar voor de hete lucht -eenheid.


Hetelucht soldeer apparaat

Bovendien is dit station voorzien van een uitloop voor het afkoelen van het apparaat na gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.