vrijdag 23 juni 2017

Ijsbekertjes met deksel

Ijsbekertjes met deksel

Hier vindt u een grote keuze aan hoogwaardige ijsbekers van karton. De wegwerpbekers worden geproduceerd van een sterk en stabiel karton en zijn aan de binnenzijde gecoat met een biologisch kunststof om het karton tegen het indringende vocht te beschermen. U kunt de kartonnen ijsbekers voor eenmalig gebruik . We leveren veilig en u heeft het snel in huis. Transparante ijsbekers van plastic of karton met een leuk kleurtje vindt u op deze pagina.


Ijsbekertjes met deksel

Ook voor plastic sorbetglazen kunt u bij. Deksel bol met gat voor 78mm cups. Past in iedere ijssalon, lunchroom en snackbar. Maak je ijsbeker helemaal compleet met een representatieve bolle deksel. Ideaal met een kleurrijke topping of versgeklopte slagroom.


Paardekooper Verpakkingen B. Kartonnen ijsbekers met deksel - 80ml - per stuks de Retif : Stevige kartonnen bekers met deksel voor het serveren van roomijs, sorbets en andere desserts Inhoud: 80ml - goed voor een bol ijs Kleur: zwart Verpakt per stuks. Al meer dan jaar levert Laan een compleet assortiment op het gebied van disposables (verpakkingen) en grondstoffen voor consumptie- ijsbereiding. Naast dit assortiment levert Laan ook de gereedschappen voor ijs, ijsmachines, inrichting voor de ijskeuken en voor de horeca van klein tot groot.


Ijsbekertjes met deksel

Alle bekers kunnen tevens gepersonaliseerd worden met uw eigen logo. De kleine ijsbekertjes zijn zeer geschikt voor kleine bolletjes ijs, yoghurt of voor samplings. Het materiaal is geschikt voor koude en warme toepassingen.


IJsbeker mix Emoji geel 4ass. D beker Sinterklaas zonder deksel en rietje 25st. Plastic deksel voor drinkbeker type 45C, 50C en 58C. Leuke ijsbeker met handvat om een heerlijk ijsje uit te eten of. Binnenbeker van 1cc met deksel mm.


Ijsbekertjes met deksel

Er is voor dit formaat geen deksel beschikbaar. Dit product staat reeds bij uw favorieten! Geschikt voor al jouw vers softijs en schepijs. Mèt of zonder slagroom of topping. Ze zijn helemaal te personaliseren naar wens.


Leuk als “cadeautje” voor je gasten of vul de bekers met zelfgebakken koekjes, met snoepjes of ook leuk voor een outdoor picknick. Ook als school traktatie voor de kinderen zijn ze perfect! Materiaal: beker is van 1 recyclebaar karton, de deksel is van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.