donderdag 22 juni 2017

Wesco kickmaster 33 liter zwart

De kunststof ring aan de onderzijde beschermt de vloer tegen krassen. De prullenbak heeft een bol deksel dat bestaat uit twee delen die opzij schuiven wanneer hij opent. Deze afvalemmer is te bedienen via een pedaalmechanisme zodat hij ook makkelijk te openen is wanneer je je handen vol hebt. Door de rubbers worden nare luchtjes tegen gegaan.


Winkel Best beoordeeld Omschrijving.

De Kickmaster heeft twee roestvrijstalen kleppen met een soft close systeem. Koop of Verkoop wesco kickmaster op Marktplaats. De inhoud van de brandwerende binnenemmer is liter.


En met een inhoud van liter heeft de Kickmaster genoeg ruimte . Ook in de horeca kan deze prullenbak goed van pas komen. Daarnaast is de Kickmaster gemaakt van hoog kwalitatief plaatstaal met poedercoating. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Coolblue: alles voor een glimlach. Prijzen vergelijk vanaf € 1500. BTW Productomschrijving. Kleuren: bruin, amandel, zilver, oranje en zwart.


De deksel is gemaakt van roestvrij staal. Onder de Kickmaster is een stevige plastic ring bevestigd en de binnenkant is . De afvalemmer is zeer geschikt voor gebruik in meerdere ruimtes van het huis. De Classic Line Soft is bijna identiek aan de Kickmaster . Hij is van hoge kwaliteit poeder gecoat staal en de deksel is gemaakt van roestvrij staal. Tot slot zit onder de Kickboy een stevige plastic ring en hij heeft een vuurbestendige . Afvalemmers en prullenbakken bestel je nu online bij Kookpunt.


Vanaf € gratis verzending. Losse binnenemmer: De WESCO Kickmaster heeft een metalen binnen-emmer die gemakkelijk te reinigen is met water en zeep. De binnen-emmer van de Kickmaster staat los van de buitenemmer.


De buiten-emmer zet je er overheen.

Vuilniszakken zijn dus nooit meer zichtbaar. Van grote pedaalemmers van liter en liter en design pedaalemmers van Wesco en Brabantia. Prullenbak Kickmaster Mint Soft-Close - Liter Wesco koopt u bij LiL. Je shopt ze eenvoudig bij vtwonen! Deze vuilnisemmer voegt een absolute retrolook toe aan uw keuken.


Uitvoering: voorzien van een voetpedaal en een brandveilige met staalverzinkte binnenemmer. Zwart , 3 7 , 56.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.