maandag 10 juli 2017

Auto interieur reinigen

Als je je auto een beetje netjes wilt houden, dan zal je ook geregeld het interieur van je auto willen schoonmaken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk zo snel en simpel mogelijk. Het complete interieur van uw auto kunt u perfect reinigen met stoom. Voor het reinigen van de binnenkant van je auto hebben wij verschillende methoden.


De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Bij een lederen interieur , voeren wij een .

Een paar mooie tips voor het schoonmaken van je auto interieur. Reinigen van auto interieur met de professionele producten van Angelwax, System en CROP. Deze auto interieur reinigingsproducten hebben een krachtige werking voor het reinigen van leer, vinyl, kunststof en stoffenbekleding. In dit dossier buigen we ons over het reinigen en voeden van een lederen interieur.


Hoe je het doet, met welke producten en hulpmiddelen en tips over waarop je moet letten. Stap voor stap uitgelegd en gedemonstreerd. Wilt u uw auto laten reinigen , en dan met name het interieur ? Kies dan voor één van de pakketten van Car Cleaning Asten.

Zo kunt u bij ons terecht voor eenvoudige wasbeurt, maar ook voor een showroombehandeling. Auto interieur reinigen. Onze professionals hebben alles in huis om de binnenzijde van uw auto er weer fris bij te zetten. Hierbij is reparatie van uw stoffen, velours of lederen interieur mogelijk, maar ook het vervangen van delen bekleding. Dienst uitgelicht: Verkoop klaar maken.


Interieurreiniging op locatie. Heeft u uw koffie gemorst in de auto ? Of heeft u kinderen en kan het kinderstoeltje een reiniging gebruiken? Wij kunnen door het gebruik van stoom alles reinigen ! Carwash de Wasbeer is gekend als de specialist in Roeselare en omstreken als het gaat over car cleaning of car detailing.


Met meer dan jaar ervaring in dieptereinigen van het interieur ,polieren van de lak en alle andere carcleaning - detailing activiteiten. Als de autobekleding is ontdaan van stof en los vuil dan kunnen we de vlekken op de bekleding eventueel reinigen met speciale bekledingsreiniger voor de auto. Er zijn veel merken bekledingsreiniger te koop speciaal voor auto bekledingen zoals Turtle Wax, Valma, Sonax of HG interieur reiniger. Het interieur van uw auto is zeker net zo belangrijk als het exterieur.


Dé plek waar u geruime tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw auto. Dan kunt u bij ons rekenen op het beste resultaat. En dat tegen een zeer scherp tarief.


Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf uit Alkmaar.

Naast dat wij de krassen uit de auto kunnen wegpoetsen kunnen we ook direct uw interieur grondig reinigen. Jaren terug zag je auto er nog . De binnenkant van de auto laten schoonmaken is daarom uiteindelijk een echte noodzaak. Het oog wilt natuurlijk ook wat wanneer je de auto instapt. En toch is dat niet de belangrijkste reden voor een schoon interieur van de auto.


De reden dat je de auto van binnen reinigen moet is dat het goed is voor je gezondheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.