dinsdag 31 juli 2018

Van der valk hotel leiden leiden

Leiden en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Met jaar ervaring en een ruim aanbod aan hotels boek je de beste hotel arrangementen en last minute aanbiedingen voor hotels. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte!


Geniet van smaakvolle gerechten in een sfeervolle ambiance.

En met mooi weer bent u . Fitness, parkeren en WiFi zijn gratis voor gasten. Lekker eten en drinken kan in de bar, het restaurant of op het terras aan De Oude Rijn. Het ligt vlak bij de A(Den Haag – Schiphol – Amsterdam) en is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.


De ligging is prachtig: direct aan . Bekijk alle hotel vacatures. Niet alleen de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, trainingen of presentaties, maar zeker ook dé locatie voor uw huwelijks-of bedrijfsfeesten, lunches en diners. Het Haagsche Schouw was in de 16de eeuw een veerhuis, later werd het een tolhuis, in de 18de eeuw werd het een herberg.

Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Ideaal voor Nieuwe Kerk. Hotel Leiden biedt u een breed palet aan mogelijkheden voor vergaderingen, presentaties en cursussen. Tot uw beschikking staan tien multifunctionele zalen met een capaciteit van tot 2personen. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Beestenmarkt en Rijksmuseum van Oudheden.


Van Der Valk Hotel Leiden vacatures in Bleiswijk op Indeed. Gefeliciteer jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie ook direct aan de slag gaan om alles te regelen voor jullie grote dag.


We willen jullie er graag bij helpen ! Deze historische stad zal u met haar charme, haar . Leiden is verrassend verrijkend en prikkelt uw nieuwsgierigheid! Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen tv, zithoek en gratis koffie- en thee faciliteiten. De royale badkamer beschikt over een (bubbel)ba separate douche.


Van der Valk Exclusief Hotel gelegen aan de Oude Rijn. Vijf van deze ruimten – gelegen in het monumentale pand – zijn ingericht als sfeervolle, luxe Boardrooms. Omdat je bij ons door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vind je super snel de bes. Ga een dagje uitwaaien op het strand en ga lekker uit eten in .

Het hotel ligt ook net buiten het centrum van de oude stad Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.