maandag 31 juli 2017

Automaat flushen mercedes

Wij kunnen eventueel lagere prijzen bieden door gebruik van goedkopere olie of bv. De automatische versnellingsbak stoot, schokt of maakt lawaai bij het schakelen? Dan is het flushen van de automaat de juiste oplossing!


Ook als preventieve maatregel wordt het aangeraden om uw automaat te laten flushen , . Mercedes - Benz Automaat Flushen. Enkele dagen gelden heb ik de versnellingsbak van mijn w2met 180. De versnellingsbak schakelde nochtans nog zoals nieuw maar ik heb ooit een kapotte bak gehad en dat hoop(te) ik niet meer opnieuw mee te maken. Stap voor stap automaatbak spoelen flushen. Nu voegt Niels de cleaner toe aan de oude ATF.


De machine pompt die grondig door het systeem. Dit spoelen duurt minimaal een kwartier. Liefst moet de bak dan veelvuldig door alle versnellingen gehaald worden. Een longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te worden?


Automaat flushen mercedes

De fabrikant en uw dealer zeggen dat dat inderdaad zo is! Maar het feit wil dat juist door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen. De discussie van voor- en tegenstanders van flushen ligt voornamelijk op het vlak, dat bij alleen verversen een (klein) deel van de oude olie achter blijft.


We hebben de originele . Uw versnellingsbak reinigen zodat er geen restolie achterblijft kan enkel met speciale apparatuur. Wij onderhouden uw versnellingsbak graag. Maar liefst van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling!


Automaat flushen mercedes

Geef uw automatische transmissie daarom een PowerFlush behandeling! Autobedrijf Jos Bouw spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF. Bekijk hier een rapportage van Flushed over de spoeling. Meer weten bel, kijk of vul ons contactformulier in.


EGR klep reinigen, egr klep uitschrijven,roetfilter reiniging. Laat ons hoog opgeleide technici de automaat spoelen van uw auto. Dan schakelt deze weer soepel!


Automaat flushen mercedes

Wij hebben hier meer dan jaar ervaring mee. Ganzeboom transmissies kan automatische versnellingsbakken van alle merken compleet spoelen en de versnellingsbak verder reviseren. Heeft u het gevoel dat de schakeling van uw automaat. Oplossen van schakelproblemen. Een groot gedeelte van schakelproblemen met een automaatbak komt door vervuiling van het systeem.


Vaak wordt bij onderhoudsbeurten de automaatbakolie vergeten te verversen. Om dure reparaties te voorkomen is het raadzaam om deze olie . Waarom automaatbak spoelen. Hoewel de meeste autofabrikanten hun automaatbakken voorzien van een longlife ATF olie, en deze circuleert in een gesloten circuit, blijkt dat de olie toch flink kan vervuilen door bijvoorbeeld slijtage van de koppelingsplaten.


Alleen de olie verversen werkt onvoldoende omdat een deel van . Wat is het verschil tussen olie verversen en flushen ? Omdat er meestal alleen olie wordt gewisseld en niet wordt gereinig kan maar een gedeelte van de olie kan worden afgetapt (koppelomvormer, koeler en leidingen niet). Doordat maar een gedeelte kan worden ververst, wordt de nieuwe olie direct vervuild .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.