vrijdag 21 juli 2017

Badgehouder met trekkoord

GRATIS VERZENDING Kijk voor meer info in onze webshop! Het klemmechanisme beschadigd de pas niet. Met luxueus afrolmechanisme. Geschikt voor staand en liggend formaat.


Praktisch en origineel ! Koord met sterke nylondraad.

Bekijk de volledige productomschrijving. Badgebevestiging met riem. Een trekkoord en een badgehouder met koord in één ! De badgehouder met trekkoord van circa 60cm is een makkelijk accesoire voor onze OV-hangers!


Blauw, Rood of Groen, slechts 49! Aantal per verpakking: stuk(s). Deze badgehouder met trekkoord is uitstekend te bedrukken met logo. Bestel bedrukte Keycords goedkoop online.

Hiermee bevestigt u de badgehouder snel aan kleding. Ook zijn er badgehouders met een oprolbaar koord (jojo of skipashouder). Daarnaast zijn badgehouders mooi te combineren met lanyards en keycords. Deze zijn in diverse kleuren leverbaar en kunt u laten voorzien van uw bedrukking, zoals een logo, bedrijfsnaam, . Schouderbandlengte: cm.


Via de webshop van badgehouder kunt u eenvoudig online direct badgehouders en pashouders bestellen. Het is hetzelfde principe als een houder voor een skipas. Waar vind ik dit in de omgeving van Amsterdam (zonder meteen een pak van stuks te moeten kopen)? Keycord van polyester met een totaal band van 90cm te bedrukken met uw logo of tekst.


Standaard afgewerkt met een badgehouder trekkoord en karabijnhaakje. U ontvangt uw product binnen - weken. Alles wat je nodig hebt om het werken als verpleegkundige nog leuker te maken.


Met getande grip Snel uitschuifbaar tot cm. Vind de beste selectie badgehouder met trekkoord fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit badgehouder met trekkoord voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.