vrijdag 21 juli 2017

Inventum mn304c handleiding

Inventum mn304c handleiding

Lees eerst de gebruiksaanwijzing aandachtig en geheel door voordat u het apparaat gaat gebruiken en bewaar deze zorgvuldig voor latere raadpleging. Nu halve maand verder voldoet ie aan alle verwachtingen. Alles werkt soepel en is bijna stil.


Zeer begrijpelijke handleiding. De toevoeging van hete lucht komt ook ten goede. Zijn nog geen minpunten tegen gekomen, al onze. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Voor de jaar Inventum garantie geldt dat een defect product of onderdeel gedurende de eerste jaar altijd gratis wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar.


Gedurende het 3e tot en met het 5e jaar . En wil je niet dat er tijdens het bereiden van je gerechten iets met de instellingen op dit display gebeurt, dan kies je voor de kinderbeveiliging van de Inventum MN305C. Hiermee vergrendel je hem en kunnen vlugge kindervingertjes geen problemen veroorzaken. Het bekijken en downloaden van deze Magnetron handleiding is geheel gratis. Inhoud is 3 en een witte kleur.


Inventum mn304c handleiding

De magnetron heeft standen en de combinatie 4. MN304C handleiding (MB) . Je hebt keuze uit vijf magnetronstanden en vier combistanden. Met deze combi magnetron kun je naast opwarmen, koken en ontdooien ook grillen en bakken. Er zijn tien voorgeprogrammeerde kookprogrammas, bijvoorbeeld voor de . TtNktG Opwarmen, bakken en grillen doe. Inclusief digitale timer en standen. Ben je op zoek naar producteigenschappen van de Inventum MN305C?


Handleiding Inventum MN305C. Toelichting specificaties. De Inventum vrijstaande combi magnetron MN305C heeft een netto inhoud van liter. Inventum MN 304C Combi-magnetron.


Inventum mn304c handleiding

Gebruikershandleiding , Ja. Prachtige witte 900W magnetron met grill en heteluchtoven. Voorzien van handige draai- en drukknopbediening. Makkelijk in gebruik na handleiding.


Alle functies makkelijk te bedienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.