donderdag 27 juli 2017

Chococino recept

En ons tweede fairtrade recept : chococino. We hebben een heerlijk warm drankje gemaakt met koffie en chocola. Super lekker en simpel dus echt een aanrader!


We hopen dat jullie genoten hebben van onze Fairtrade recepten ! Wil je meer lezen over Fairtrade?

Leng de Cacao aan met een beetje water zodat je geen klontjes meer hebt en voeg daarna de suiker toe. Verhit het mengsel met wat melk tot net aan de kook, voeg daarna de koffie toe (ik zou de koffie wel wat sterker maken dan normaal maar dat hangt van je smaak af). Dit is een recept van Benedicte Defever, voedingsdeskundige-diëtiste, met jarenlange ervaring in de klinische voeding, waar bijvoeding tot behoort. Meer weten over bijvoeding?


Hoe gebruiken, hoelang, wat met terugbetaling enz. Lees er hier alles over. Warme chocolademelk met slagroom en een zelfgebakken doughnut: een lekkere traktatie voor een woensdagnamiddag.


Op een winterse middag vind ik chococino af en toe wel lekker: een mengsel van koffie en chocolade.

How to Make a Caramel Frappe in a Blender : Making Coffee - Duration: 3:18. Zó maak je mooi en lekker melkschuim in een pannetje . Recept voor drankje Tijd: min. Dit recept van twee capsules vol premium chocolade met tonen van vanille en romige volle melk bieden je een intense, pure chocoladetraktatie met een stevige chocoladeschuimlaag. Dodaj u popis za kupnju. Coolinarika zna koji su recepti najbolji!


Uz newsletter znat ćeš i ti! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Chococcino szelet recept képpel. A chococcino szelet elkészítési ideje: perc. Met de kerst achter de rug zijn er al een aantal varianten bedacht.


Geniet van elke slok van deze heerlijke mix van chocolade en een karamelsmaak. Ben je op zoek naar een excuus om te genie. Een warme chocolade koffie creatie, met een vol aroma van cacaobonen in combinatie met een romige melkschuim laag. Nescafé Dolce Gusto capsules zijn gevuld met de beste bonen die binnen minuten vacuüm verpakt worden, dit leidt tot de meest verse en volmaakte smaak.


Daarbij zijn de stijlvolle koffiemachines . NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland.

Sabrina Beljaards, Denice van Kuijeren, Monique Bloemer . Comentários mais relevantes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.