donderdag 13 juli 2017

Foto op glas diy

Foto op glas diy

Dankjewel aan Jolanda van Mill een medebeheerster van onze groep en een hele lieve schat die deze. Hoi hoi, In deze video laat ik zien dat je op een hele makkelijke en leuke manier een persoonlijk. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het overbrengen van de foto op een t- shirt. Je kan hem ook zelf ergens op plakken!


Foto op glas diy

Er zijn allerlei technieken om een afbeelding over te brengen op meubels, muren of accessoires. Ook voor iemand die totaal geen teken- of schildertalent heeft. Een van de bekendste is denk ik wel decoupage En ook met Art medium kun je geweldige resultaten bereiken, zoals ik vorig jaar al eens liet zien . Zo maak je op eenvoudige wijze een foto op glas. DIY Menu Board - the back of each card shows the ingredients needed for each meal.


Vandaag laat ik jullie een grappige techniek zien met veel mogelijkheden. Door middel van een laser kopie van een afbeelding te beplakken met plakban hieroverheen te wrijven en daarna het papier weg te rullen kun je grote doorzichtige stickers maken. Maar nu kan ik nergens vinden hoe ze dat deden.


Zelf je foto op hout afdrukken? Supermakkelijk en supergoedkoop! In deze DIY leg ik je uit hoe je dit doet en heb ik nog meer leuke ideeën. Schilder eventueel eerst je project in een gewenste kleur en laat het goed drogen. Let op: De afbeelding die je wilt gaan overzetten moet geprint zijn met een laserprinter.


Wat: Een foto overzetten op hout, canvas, linnen of glas met gel medium. Nodig: - ondergrond - laserprint foto - water - kwast - gel medium. Stap : Smeer de ondergrond gelijkmatig in met gel medium. Stap 2: Druk je laserprint afbeelding met de goede kant naar beneden op de ondergrond.


Foto op glas diy

Lantaarn of Windlicht waar je (makkelijk) het glas uit kan halen. Foto Op Glas van FotoOpGlas. DIY met pallets: maak mooie landelijke fotolijsten van pallet hout.


Makkelijk te maken en perfect voor een landelijk interieur. Verf lijstjes grijs en schuur ze nog eens, voor een oude look. Tijd voor een leuke DIY ! Daarmee kun je zelf afbeeldingen op hout overbrengen.


Foto op glas diy

Laat je foto glanzen met jouw mooiste foto op plexiglas. Het glas geeft een exclusieve en scherpe uitstraling aan je foto en details worden prachtig weergegeven. Lees verder en ontdek de voordelen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.