donderdag 6 juli 2017

Glaskunst winkel

Glaskunst is voor ons een van de prachtigste vormen van kunst. We hebben dan ook graag een uitgebreide collectie glaskunst in onze winkel uitgestald staan. Ook op internet willen we onze collectie glas aan u presenteren.


Wij leveren het gehele assortiment van Loranto. Deze collectie glaskunst kunt . Hier vindt u de leukste, handgemaakte geschenken van glas.

De grootste keuze in Galileo thermometers, glasbloemen, glasbonbons, presse papiers, glassculpturen en meer. Unieke geschenken voor bedrijf en particulier. Glazen vazen en glazen schalen, betaalbare design glaskunst. Art Unica glaskunst direct leverbaar!


Groothandel voor glaskunst ;handgemaakt en mondgeblazen glasobjecten zoals glazen vazen,schalen en beelden van uiteenlopende glasontwerpers. Het verhaal achter onze glaskunst winkel. Mij wordt door liefhebbers van glas en kristal wel eens gevraagd: ”Waar komt jouw passie voor glas en kristal vandaan”?


Eigenlijk is het eenvoudig te verklaren.

Ik leerde mijn huidige vrouw kennen, waarvan haar hele familie oorspronkelijk uit Leerdam . Design- en Kunstgalerie in het centrum van Leuven. Glasatelier met glasblazerij in Holsbeek. Restauraties van brandglas en nieuw glas -in-lood.


In deze categorie vindt u alle glas en kristal objecten uit onze collectie. Een uitgebreide collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. Niet alleen kristal van Royal Leerdam en glaskunst van beroemde kunstenaars maar ook schitterende glasobjecten van veelbelovende beginnende glaskunstenaars. De objecten met het label . Glas -in-lood is onze passie. Niets is onmogelijk in onze winkel.


In de showroom staan veel ramen ter inspiratie. Foka heeft ook alles op voorraad voor de doe-het -zelver, geeft in het weekend workshops en voert reparaties en restauraties uit. Foka maakt dagelijks ramen in het eigen atelier waar u ook een kijkje kunt nemen . Kom dan zeker even langs. Wij hebben als extra service een eigen graveerinrichting.


Meestal klaar terwijl u wacht. Voor de mooiste glaskunst moet je bij Glashangers zijn!

Glazen sieraden, accessoires en unieke huis- en tuindecoratie. Handgemaakt in eigen atelier van speciaal glas. Gratis brievenbuspost verzending binnen Nederland! Hij weet mensen van piepjong tot stokoud kwartier of langer te vermaken en niemand zal na zijn demonstratie ooit nog vergeten hoe hij van een stok met vloeibaar glas die mooie vaas of schaal maakte! Mark Locock Mark in actie.


Kristal-Glas, de onafhankelijke glaskunst - winkel met Leerdam glas èn Leerdam kristal! Shop Scandinavisch design online! Wereldberoemde glaskunst van Iittala, Kosta Boda en meer. De Scandinavische glaskunst is diepgeworteld in de Scandinavische designhistorie. De grootste en mooiste collectie kristal en glas vindt u bij Royal Leerdam Crystal!


Ambachtelijk vervaardigd door onze glasblazers. Boek nu een rondleiding glasblazen of een bijzonder arrangement bij de oude Kristalfabriek aan de Linge en neem een. Omdat wij verschillende glastechnieken beheersen is ons productaanbod divers en verrassend creatief.


Zo vindt u bij ons glassieraden, grafmonumenten, assieraden, lichtobjecten . Frits Hardon woont en werkt in Bergen (nh). Verschillende winkels in het dorpshart stelden hun etalages beschikbaar voor een glasexpositie. Kringloopwinkel De Beurs stelde zelfs de Nationale Kringloopdag in het teken van het Tubbergse evenement.


Het hele jaar door hebben we glas opgespaard”, laat vestigingsmanager Hans Tijink weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.