maandag 3 juli 2017

Gouden schaar den haag

Gouden schaar den haag

Wij zijn erin gespecialiseerd om u helemaal van dienst te zijn bij reparaties en . Gemiddelde uit beoordelingen. De meest volledige site met ruim 66. De gouden schaar kledingreparatie en stomerij Den Haag op Telefoonboek. Naast een de gouden schaar kledingreparatie en stomerij vind je ook reparatiedienst, wasserij en stomerij, detailhandel, herenkleding, kleding. Kledingreparatie, kleding vermaken, stomerij, gordijnen vermaken en meer in Den Haag Centrum.


Gouden schaar den haag

De Haagsche Tailor staat voor uw klaar! Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis, zie ook informatie) Werkzaamheden die wij verrichten . Wij beschikken over een ruime paskamer. Er is geen enkel kledingstuk waar wij geen raad mee weten.


Dus u kunt met alles bij ons aankloppen! De rits is stuk, het elastiek eruit, te lang, te smal, te breed. Kleine reparaties maar ook grote veranderingen kunnen worden. Zoek tussen de schaar den haag , die diensten leveren in o. Schaar bedrijven Den Haag.


Installatieburo Achterberg B. Voor u gevonden in den haag. Klik hier voor onze contactgegevens. Loop gerust binnen en vraag . Gouden Koets Bouwpakket Museumshop Den Haag.


Het bedrijf is bij de kamer van. Full screen is unavailable. Your browser does not currently recognize . Onze kledingreparatie in Den Haag is dagen per geopend en beschikt over alle deskundigheid die van een kledingreparateur verwacht mag worden.


Gouden schaar den haag

Tevens hebben wij een paskamers tot uw beschikking gesteld zodat u altij ter plekke kunt passen en meten voor een . Hier vindt u bedrijven in de branche Kleermakerijen in de plaats Den haag. U bent op zoek naar een kleermaker of een persoon die kleding reparaties uitvoert in de regio van Den haag. Yelp es una forma fácil y divertida de explorar, descubrir y compartir lo mejor (y lo no tan bueno) de Den Haag y más allá. Het maken en vermaken van gordijnen en uiteraard ook een professionele stomerij.


Marée, Piet, Kunstjes met de schaar, Ad. Bibberen metPP, PP en de gouden schaar , Het pak, Malmberg Den Bosch 18x25xPp13 goe . Het adres in regio Voorburg en Leidschendam voor het vermaken, reinigen en stomen van kleding en gordijnen. Vakkundig, snel en scherpe tarieven.


Gouden schaar den haag

Ik ben naar De Diamanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.