maandag 3 juli 2017

Houtkachel charnwood c serie

Houtkachel charnwood c serie

Deze kachels voldoen aan de hoogste milieu en veiligheidseisen. Dit compacte kacheltje is verkrijgbaar in zwart of in wit (ivoor). Tevens is deze verkrijgbaar met een sokkel voor . Plaatstaal houtkachel met gietijzeren deur. Ook kunt u een externe luchttoevoer toevoegen aan uw houtkachel. Het merk staat alom bekend voor haar typisch Engelse invloeden in het design van deze houtkachels.


Houtkachel charnwood c serie

De kachels zijn degelijk en oersterk. Daarom gaan ze ook erg lang mee. Deze van oudsher klassieke houtkachels zijn ijzersterk en gaan een levenlang mee. De houtkachel charnwood island ct met speksteen is dé norm als het over hout- kolenkachels gaat. Duurzaamheid is van groot belang bij de . De C -Five is breder dan de C -Four waardoor grotere blokken hout gestookt kunnen worden.


Deze houtkachel wordt standaard in zwart geleverd op een lage voet. De kleuren wit en grijs zijn optioneel leverbaar. Daarnaast kunt u nog voor een hoge sokkel kiezen waardoor je een gezellig houtvak crieert.


Houtkachel charnwood c serie

De C serie is verkrijgbaar in vijf . Verkrijgbaar in lage en op sokkel uitvoering. De luchtbediening word met enkelt één knop bedient en een geïntegreerde inlaat voor externe lucht om de prestaties te verhogen waardoor de haard nog schoner brand. Modellen houtkachels van zijn: Tor en de Tor Pico C - serie type four, five, six, seven en Eight (duidend op hun kw) Island en de Island op voet en hoge voet. Houtkachel cv modellen: Cove BIsland Countryen multifeul. En het rookkanaal cv model.


ISLAND-gamma past uitstekend in een klassieker interieur en de nieuwe budgetvriendelijke C - series voelt zich overal thuis. Charnwood C -Eight houtkachel. Hieronder vindt u een overzicht van de meest courante en nieuwste modellen van al onze merken. Een Engelse kachel van topkwaliteit.


Houtkachel charnwood c serie

Op zoek naar een goedkope houtkachel van plaatstaal met een deur van gietijzer? Daardoor brand hij erg rustig en is hij met weinig hout goed te branden. Een scala van klassiek vormgegeven houtkachels die een enkele controle lucht en een geïntegreerde uitlaat voor de kanalisering van externe lucht voorzien.


De C - serie fornuizen bieden een uitzonderlijk schone verbranding met een uitstekende efficiency en kan worden . Een optie kiezen, Arc, Bembridge, C - serie , Cove, Island. Type, Basis-kleur, Bijzonderheden. C - Serie , Zwart, Gietijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.