woensdag 12 juli 2017

Haakpatroon kleedje vierkant

Heb jij op de bank van die saaie kussenhoezen, maar zijn ze nog te goed om weg te doen. Naai er dan gehaakte, vierkant of ronde kleedjes op vast. Je kan ze natuurlijk ook . Dit is een erg fijn patroon dat je op meer projecten kunt toepassen.


Gehaakte mand met kleurenpatroon.

Ideaal om je huis te versieren! Met dit gratis haakpatroon maak je in een handomdraai een gehaakte mand met kleurenpatroon. Deze mooie haaksteken kwam ik tegen tijdens het surfen op internet. Maar liefst 2verschillende haakpatronen ! Het leukste is natuurlijk om je eigen haakcreaties uit te werken.


Om je een beetje op weg te helpen heb ik een aantal leuke patronen gemaakt om zelf te kunnen haken. Heb je altijd al een sprei willen haken? Of een eigen tas willen haken?

Hieronder vind je een hele lijst met haakpatronen die je gratis kunt. Een verzameling leuke en gratis haakpatronen voor iedereen. Om direct mee aan de slag te gaan. Van Granny square tot gehaakte beanie. Haak wat leuks voor je huis.


Een gastendoekje, een mandje, een speldenkussen of een lamp misschien. Hier vind je gratis haakpatronen. Bij Het Kleine Winkeltje heeft u online keuze uit verschillende soorten Haakpatronen van tafelkleedjes. Gratis haakpatroon bij u bestelde haakgaren. Leer een recht lapje haken.


Granny squares zijn van die gehaakte vierkantjes, waarmee je vervolgens een heel dekentje (of iets anders) kunt maken. Een klassieker en het is niet moeilijk, met dit stappenplan heb je binnen en avondje de basis onder de knie. Direct aan de slag met deze gratis haakpatronen.


Zowel voor de beginnende als gevorderde haakster is er een ruime keuze uit mooie haakprojecten. Artikelen tot van in totaal. Haakpakket vierkant kleedje 43x43cm van DMC.

Kantjes, spreien en kleedjes haken komen weer helemaal terug. U ontvangt het haakkatoen met gratis het haakpatroon. Welkom bij DROPS Design! Dit kleurrijke kleed van Saskia Laan is super leuk!


Bekijk hier het gratis patroon en maak ook dit gehaakte kleed met bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.