woensdag 12 juli 2017

Ouderwetse zinken vuilnisbak vuilnisemmer

Wij hebben voor u de originele zinken vuilnisemmer , prullenbak, vuilnisbak voor plastic afval, asemmer. Ook verkrijgbaar met uw plaatsnaam. Omdat afval niet gescheiden werd zoals tegenwoordig, werd werkelijk alles in de zinken vuilnisbak gegooid. Zink Originele Kwaliteit Nostalgisch. Een grijze emmer met een hengsel en een deksel.


Vroeger afgeschreven omdat er te veel nadelen aan kleefden.

Tegenwoordig is de nostalgische zinken vuilnisbak ontzettend populair! Let op: De vuilnisemmer op de foto dient als . Op de waranda stond de vuilnisbak , een grijze zinken bak met een deksel en een hengsel. Hij stond dan onderaan de stoep de ratel te draaien zodat je gauw de vuilnisbak naar beneden kon brengen. Bewijs dat je betaald had voor het schoonmaken van de vuilnisemmer. Uitermate geschikt om je plastic afval in te verzamelen.


Natuurlijk is deze zinken afvalbak ook voor decoratieve doeleinden te gebruiken. Met de komst van de plastic vuilniszak, moest de zinken vuilnisbak het veld ruimen en werd deze door iedereen afgedankt. Was je vergeten de emmer bij de stoeprand te zetten, dan werd hij niet geleegd.

En als je ging verhuizen dan moest je de zinken vuilnisbak leeg in de woning achterlaten. Als de zinken afvalbak beschadigd raakte of je was hem kwijt, dan . Een afvalemmer waar je van op aan kunt, met de schoonheid van een decoratiestuk. Koop dit authentieke stuk direct online bij ons! Makkelijk was ook het nummer op het deksel, zodat je kon zien welke vuilnisbak van jou was. Mijn perenboompje had dringend een grotere pot nodig, maar die zijn aardig aan de prijs, net als grotere manden.


Op marktplaats vond ik er eentje, en voor maar 8 . De oude zinken vuilnisbak werd uiteraard gebruikt als, wel ja, vuilnisbak. Het spreekt voor zich dat we tegenwoordig daar geen nood meer aan hebben maar dat betekent niet dat de vuilnisemmer zink een nutteloos nostalgisch item is geworden. Naast de overduidelijke nostalgie zijn er immers nog heel . Een vuilnisbak of vuilcontainer is een bak of een container waarin afval en alles wat men niet meer nodig heeft, wordt verzameld. Huishoudens hadden soms vuilnisbakken voor verschillende soorten afval. Daarom ook de foto van de bodem erbij.


Ouderwetse zinken afvalemmer cq vuilnisbak met opschrift Tilburg erop. Deze gave oude Amsterdamse vuilnisbak kan zo je stoere keuken in om opnieuw gebruikt te worden! De metalen emmer heeft twee stoere handvatten aan de zijkant en heeft AMSTERDAM op de deksel staan.


De zinken vuilnisemmer is ook erg handig in de tuin voor groenafval of als gave plantenbak! Bekijk de foto van roselivo met als titel Oude zinken prullenbak, gaatjes gemaakt in de zijkant ca.

Een laag hydrokorrels er aanvullen met aarde en planten maar. Ik zou hem graag willen overnemen. Koop of Verkoop zinken vuilnisemmer op Marktplaats.


Twee oude originele melkbussen alsmede een originele zinken vuilnisemmer ( helmond) wel enigzins doorgeroest maar nog perfect voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.