maandag 31 juli 2017

Huishoudelijk hulp gezocht dordrecht

Huishoudelijk hulp gezocht dordrecht

Voor €1per uur hulp in de huishouding. U regelt het via Huiscleaning. Wij hebben al meer dan 15. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.


Huishoudelijk hulp gezocht dordrecht

Geachte mevrouw, Vanwege gezondheidsredenen ben ik op zoek naar een huishoudelijke hulp voor twee uur per week op de door mij aangegeven dagdelen. Vergoeding: € 1per uur. Dan bent u bij ons goed! Een werkster kan u al het werk uit handen nemen door diverse huishoudelijke taken te verrichten, zoals schoonmaken, afstoffen . Vaste schoonmaakster en contactpersoon.


Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast . Dat wil zeggen dat particulieren bij ons een huishoudelijke hulp kunnen boeken. Hierdoor hebben we een groot . Op termijn zoek ik een hulp om de huishouding. Het gaat om dweilen, afnemen van vensterbanken en.


Huishoudelijk hulp gezocht dordrecht

Markeer favoriet Rapporteren . Hulp in de huishouding angeboden en gezocht , tegen aantrekkelijke tarieven. Dordrecht , Zuid-Holland. Ik will weet het betje meer. Ik ben interesant over deze werk. Ik zoek hulp uur per week.


Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt. Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. We zoeken iemand die betrouwbaar en ijverig is en zelfstandig het maximale uit haar tijd haalt. Huishoudelijke hulp gezocht ? Wilt u precies weten wat u hiervoor kwijt bent en stelt u specifieke eisen aan de hulp?


Huishoudelijk hulp gezocht dordrecht

Op basis van uw wensen vinden wij een hulp die bij u past en u betaalt hem of haar een vaste vergoeding van slechts €1per . De vaat stapelt zich op, de vuile was ook. In Molenwaar zo constateren hulpverleners, zijn er inwoners die geen huishoudelijke hulp hebben , maar die grote moeite hebben met het huishouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.