maandag 24 juli 2017

Pretecho leiderdorp

Pretecho leiderdorp

Zoek snel naar de goedkoopste en bekijk alle mogelijkheden. Gebruik van (de informatie op) deze website is geheel voor eigen risico en er kunnen geen rechten aan . Ook zonder medische indicatie kun je een echo laten maken. Het is niet noodzakelijk, maar wel leuk om je kind te kunnen zien via de echo, en meestal kun je dan ook al zien of het een jongetje of een meisje wordt. Je hoeft dus niet op een klein schermpje mee te kijken. Er is genoeg ruimte voor als je eventueel mensen wilt meenemen.


Pretecho leiderdorp

Een pretecho is een echo zonder medische reden. Deze zal niet vergoed worden door je zorgverzekeraar. Je kunt bijvoorbeeld voor een pretecho gaan om het geslacht van je baby vast te stellen (vanaf ongeveer weken, geen 1 zekerheid!). Er zijn verschillende echopraktijken waar je op eigen initiatief een afspraak kunt maken voor een echo.


Je zult deze echo dan wel zelf moeten betalen. Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze gekwalificeerde echo specialisten. Vanaf 3- Euro heb jij al een echo van je aanstaande wereld wonder! Werkgebieden: Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp , Oud Ade, Roelofsarendsveen, . Verloskundigenpraktijk Leiderdorp. Echopraktijk de Linde, Leiderdorp.


Medisch onderzoekscentrum. Alles weten over de zwangerschap en de eerste levensjaren van je baby? In dit samenwerkingsverband zitten zorgverleners die (samen) werken in het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp rondom geboortezorg. Denk hierbij aan verloskundigen, huisartsen en kraamzorgbureaus die hiermee samenwerken. Start training Met alle geweld een relatie - Alphen aan den Rijn.


CJG-lezing Samengestelde gezinnen - Leiden. Start Groepstraining Positief Opvoeden, Triple P - Hillegom. Of wil je graag het geslacht weten? Laat dan een pretecho maken bij In Zwang in Gouda. Ervaringen en verhalen van gewone vrouwen die . Van Leiden tot Alphen aan de Rijn en Noordwijk.


Pretecho leiderdorp

Pretecho bureau Echowonder – Hillegom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.