maandag 24 juli 2017

Oldtimer stalling rotterdam

Oldtimer stalling rotterdam

Caravan stallen Rotterdam. Wij bieden door heel Nederland overdekte ruimte voor de stalling van caravans, campers, aanhangers, boten en oldtimers. Als u uw oldtimer voor enige tijd niet gebruikt, vanwege bijvoorbeeld de winter, is het verstandig uw klassieker binnen droog te stallen. Hiermee roest uw auto aanzienlijk minder. Speciaal hiervoor bieden wij bij het Klassieker Centrum stallingsruimte aan.


Oldtimer stalling rotterdam

Bij onze stalling heeft u de mogelijkheid uw auto vanaf . VZ stalling biedt goedkope autostalling in de omgeving van Sneek, Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Wij hebben een veelzijdig aanbod in autostalling. Zowel binnen, buiten- en combinatiestalling behoren tot de mogelijkheden waarbij u zelf uw auto vrij kunt halen en brengen. Adressen en tips voor het Stallen van uw oldtimer , klassieker, caravan, camper of motor (voertuig) in de buurt. Auto stalling in Rotterdam.


Uw auto of motorfiets stallen? Dan zit u bij ons precies goed. U wilt uw auto of motorfiets verkopen? Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Capaciteit: 7containers.


Oldtimer stalling rotterdam

Wij bieden een overdekte stalling voor uw caravan of camper met ruime openingstijden, korte klaarzettijden, wasplaats en luchtcompressor. Wij bieden ook opslagboxen en ruimtes te huur aan voor onder andere winterstalling. Welkom bij de stallingafdeling van de Plantenhal. Hier kunt u een aanvraag doen om uw stalobject te halen of brengen en een stallingsplaats aanvragen. Ook kunt u hier de voorwaarden inzien en mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u hier ook terecht.


De winter nadert, en daarom zou ik graag willen weten of er iemand voor mij een stalling weet voor een auto. Graag met de mogelijkheid de auto regelmatig naar buiten te kunnen rijden. Dus niet ingebouwd tussen caravans ed. Uw kostbare young- of oldtimer veilig en voordelig in opslag. Carstorage All Rights Reserved.


Oude vervuilende auto mag voordelig parkeren op Zuid. Rotterdam komt eigenaars van een oude vervuilende auto tegemoet als ze niet meer in het centrum mogen parkeren vanwege de milieuzone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.