dinsdag 29 augustus 2017

Beko vaatwasser rood lampje

Beko vaatwasser rood lampje

Sinds kort brandt er op het bedieningspaneel een rood lampje met zonnetje onder. Beko vaatwasser rood lampje. Ik vermoed dat het gaat om het onderste lampje waarvan ik denk dat dat het glansspoelmiddel is, maar omdat er nog fabrieksbeschermfolie over het display zit komt dat niet goed over. Forum en reviews Vaatwasser. In de gebruiksaanwijzing kan ik nergens vinden waar de twee rode lampjes en de knop RESET aan de voorkant op de deur, voor dienen.


Beko vaatwasser rood lampje

De twee rode lampjes met de bijbehorende symbolen, zonnetje en S blijven altijd branden. Draait normaal programma op het einde gaat het onderste rode lampje niet branden. Bij ons doet de vaatwasser het niet. Je kunt hem wel aanzetten, maar dan doet hij niets en gaat er een rood lampje branden bij het pictogram. Wij hebben in ons onlangs gekochte huis een etna vaatwasser zitten.


Controleer de indicator voor glansspoelmiddel om te controleren of er nog voldoende glansspoemiddel aanwezig is (afhankelijk van het model). Voedelsresten in de vaatwasser kunnen zich ophopen en de filters, de sproeiarmen en de pomp. Het rode lampje van het spoelglans blijft elke keer branden ,na een wasbeurt. Ik heb de spoelgans bij gevuld.


Beko vaatwasser rood lampje

Waarom blijft het lampje brander? Graag op het juiste Vaatwasser. Een service aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst. Een nieuw apparaat kopen kan altijd nog!


In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan . Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst. In ons oude huis waren wij al in bezit van Bosch vaatwasser en daar zeer tevreden over. Vandaar weederom keuze voor een Bosch machine en naar volle tevredenheid ! Kijk welke type vaatwasser het is, Etna heeft van alle gangbare types een handleiding op internet staan. Na enige tijd zal dit lampje dan uitgaan. Ik weet niet waar dit voor staat.


Beko vaatwasser rood lampje

Bauknecht reparatiemonteur Constructa vaatwasser storing - Lampje rood kraantje brand. BEKO BEKO vaatwasser reparatie afspraak in Constructa vaatwasser storing - Lampje rood kraantje . Vragen over een vaatwasser of wat hier mee te maken heeft? Problemen met uw afwasmachine? Stel gratis uw vragen op het expert forum van Wassen.


Op het display van onze diepvries knippert sinds dagen een rood lampje met een uitroepteken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.