dinsdag 29 augustus 2017

Fotoshoot strand noordwijk

Miranda en Daniëlle uit Oegstgeest wilden hun jarige vader verrassen met een fotoshoot in Noordwijk aan Zee met de hele familie. Bekijk hier de sfeervolle. Een echte aanrader voor een bakkie koffie in de winter aan het strand en dus een goede locatie voor mij om te fotograferen! Gezellige fotoshoot op het strand van Noordwijk of Zandvoort. Misschien organiseren jullie een vrijgezellenparty of vriendinnen uitje?


Dan is een fotoshoot op het strand heel leuk!

Dat kan bij ons in de buurt bijvoorbeeld op het strand van Noordwijk , Katwijk, Langevelderslag, Bloemendaal of Zandvoort. Dat deden deze meiden aan als herinnering aan hun basisschool tijd. Gezellig een fotosessie op het strand en daarna een verkoelend drankje bij Strandplaats Nederzandt, hartstikke gezellig. Fotoshoot Noordwijk gezocht? Voor deze familie fotoshoot zijn Kaylee, Alex en Logan naar Noordwijk gereden.


Eenmaal op het strand aangekomen, was hun zoontje Logan duidelijk onder de indruk van de zee. Er gebeurde zoveel om hem heen en hij was alles goed aan het observeren. En weer had ik een fantastisch gezin, die .

Na de fotoshoot gaan we naar strandclub Witsan een heerlijke lichte locatie waar Marlies en William trouwen na een smakelijke lunch. Vier stoere neven op het strand van Noordwijk ! Het waaide wel stevig, maar daar hadden deze stoere mannen helemaal geen last van. Fijn is het natuurlijk om met een bruidspaar net voor zonsondergang op het strand te zijn. Er is dan mooi licht en misschien met een beetje geluk een mooie zonsondergang. Begin juli aan het eind van de middag had ik afgesproken met de Jolanda en haar gezin voor familiefotografie.


Jolanda had voor haar mans vijftigste verjaardag een speciale familiedag in Noordwijk georganiseerd. En ze vond het leuk om ook een fotoshoot met iedereen op het strand te doen. Dat was dus een verrassing . En toen… richting Noorwijk aan Zee! Bij Strandclub WitSand stond iedereen al klaar om het bruidspaar te ontvangen.


Helaas was de regen ook aanwezig maar: SO . Gaan jullie trouwen en mag ik jullie trouwfotograaf zijn? Dit is een fotoshoot die enkele weken of maanden voor jullie trouwdag plaatsvindt. Deze fotoshoot duurt ongeveer een uur. Ze werden getrouwd door een bekende opera zangeres, die tussen de . Wat dacht je van een toffe logeerpartij?


De zilte Zeelandse lucht, een zonovergoten (nog klein beetje frisse) dag, een leeg strand (oh my, I love that) de… Read More.

Met dit donderse weer kunnen we allemaal wel wat warmte en cuteness gebruiken. Ik wel in ieder geval:) Vandaag de… Read More. Familie fotoshoot Zuid . Loosdrechtseplassen, Henschotermeer, . Ongedwongen foto's maken van je eigen kinderen is toch iets anders dan een trouw fotoshoot.


VOORBEELDEN FOTOSHOOT LOCATIES. Wat het een beetje spannend maakte naast het feit dat . Ook dit jaar was Beach Battle Noordwijk er weer. De hele dag rondlopen op mul zan met een rugzak, camera en een Profoto bop een statief , in de zon, aan het strand met heel veel gezellige mensen.


WOW wat heb ik een rot baan zeg. Pixel Dizign fotoshoot Beach Battle Noordwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.