donderdag 31 augustus 2017

Bieropener sleutelhanger graveren

Sleutelhanger opener chroom inclusief het graveren van een tekst. Doordat de tekst in de hanger is gefreesd is deze vrijwel onuitwisbaar. De bieropener wordt gratis voor je gegraveerd met bijv. IK BEN DE BOB, JAAR DRINKEN MAAR, I LOVE YOU etc.


Bieropener sleutelhanger graveren

Verzenden en graveren is helemaal gratis! Hij is voorzien van een zwart bandje met een sleutelhanger ring, waardoor jij hem heel handig aan je sleutelbos kunt hangen. Je hoeft nooit meer te zoeken, want de flesopener sleutelhanger is altijd binnen handbereik. Handige combinatie van sleutelhanger en flesopener! Makkelijk en snel te graveren met uw logo of bedrijfsnaam.


Bestel nu via onze webshop! Interesse in een sleutelhanger met opener bedrukken? Wij bedrukken vanaf per stuk bij 2stuks.


Bieropener sleutelhanger graveren

Voor iedere organisatie, budget en huisstijl kunnen wij een sleutelhanger met opener leveren, vanaf stuks. Vraag een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Ook als het vliegensvlug moet, kun je op ons rekenen.


Wil je snel flesopeners bedrukken? Flesopeners bedrukken snel kan al vanaf werkdagen. Nieuwsgierig naar jouw ontwerp? Vraag meteen een digitaal drukvoorbeeld aan. Uw relaties zullen de relatiegeschenken flesopener zeker waarderen.


Naast de standaard flesopener kunt u ook een originele flesopener sleutelhanger bedrukken. Zo kunt u de flesopener graveren met uw logo, maar ook met de namen van uw relaties. Ben jij ook altijd de bieropener kwijt als je een biertje wil open? Het is een bieropener van topkwaliteit en dat zie je! Hij is gemaakt van stevig materiaal en afgewerkt met een fraaie chrome finish.


Door de gepersonaliseerde gravure is deze opener nog leuker om te . Zoek jij nog een leuk cadeau om weg te geven aan iemand die net zijn rijbewijs heeft? Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare graveren opener ! Laten we aan de slag gaan! Roestvrijstalen flessenopener bedrukken.


Kies een flesopener naar wens uit ons assortiment en wij kunnen de flesopener bedrukken of graveren. Of we een flesopener bedrukken of graveren. Online vindt u een ruime keuze aan flesopeners die kunnen bedrukt worden met uw eigen logo voor uw klanten. Leuk als relatiegeschenk of als eindejaarsgeschenk. Van alle keukenaccessoires die u kunt kiezen, zijn bieropeners wellicht de meest gebruikte.


Samen met flesopeners worden ze op haast elk feestje uit de kast gehaald en heel wat mensen hebben ze standaard in hun tas of zak zitten. Een bieropener bedrukken die tevens ook een sleutelhanger is, is dus gegarandeerd een . Een goedkope sleutelhanger wordt eigenlijk altijd bedrukt middels een tampondruk. Bij deze techniek wordt de bedrukking door een stempel gemaakt van rubber aangebracht op het geschenk.


Bieropener sleutelhanger graveren

Metalen sleutelhangers kunnen ook worden gegraveerd. Het graveren van een geschenk gebeurt met een laserstraal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.