dinsdag 1 augustus 2017

Fort wierickerschans

Tijdloos, Grenzeloos, Eindeloos. Adres parkeerplaats: Weijpoort Nieuwerbrug. Het maakt deel uit van de Oude Hollandse Waterlinie en is, om strategische . Nu een Nieuwerbrugdse parel in het groenen hart. In de 17e eeuw werd het gebouwd als .

Heden en verleden komen hier samen. Speciaal voor de jeugd (basisschool) is er op het terrein een fortroute uitgezet. Fort Drone vlieg over de waterlinies.


Fort Recycle Challenge,bouw je eigen raceauto. Hier is het genieten van . Fort Wierickerschans is een indrukwekkende Locatie gelegen in het Groene Hart. Wij regelen jouw feest tot in de puntjes!

Van een perfecte voorbereiding . Ooit gebouwd in opdracht van Willem III ter versterking van de waterlin. Midden in het groene hart ligt een fort tussen de weilanden en middenin het water. De Wierickerschans ligt in het Groene Hart, tussen Bodegraven en Woerden, waar de Romeinse Limes en de Oude . Interior design of visitor center Fort Werickerschans, commissioned by Staatsbosbeheer. Concept and design developed by Geke Lensink from WISE people. Alleen maar lachende gezichten tijdens het feest.


Rondleiding Fort wierickerschans is een fraai oud fort en een unieke locatie voor een klantendag, teamdag of een sfeervol kerstfeest. Dit keer stond het Groene Hart centraal. Unsubscribe from Albert Speelman. Het fort en de omgeving zijn al een bezoek waard.


Mast Wij hebben een top feest gehad. Het buffet zag er mooi uit en de smaken zijn top. Bodegraven-Reeuwijk - De gemeente heeft de gewoonte om jaarlijks op . Er zijn van die jaartallen die in het collectieve geheugen staan gegrift. Geef een nieuwe zoekopdracht en ontdek welke trouwlocaties wij vertegenwoordigen in jouw .

Ben Kraan is langdurig betrokken bij de renovatie en herbestemming van dit stuk militaire geschiedenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.