donderdag 24 augustus 2017

Geborduurde gastendoekjes

Beaulise, 5grams 1 katoen, heerlijk dik en zacht, aanbiedingen, staffelprijzen en korting op logo borduren! Borduren van Logo, Naam of Tekst wordt standaard geborduurd op positie: gecentreerd in het midden onderaan de handdoek. Pakket met geborduurde gastendoekjes. Verjaardag of andere gelegenheden? Deze gastendoekjes zijn echt super handig!


Geborduurde gastendoekjes

De gastendoekjes zijn naar eigen wens helemaal aan te passen, bijvoorbeeld: kleur, afbeelding, tekst, lettertype. Vind gastendoekjes borduren op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In alle kleuren badstof verkrijgbaar.


Op verzoek borduren wij uw logo op deze gastendoekjes. Mooie geborduurde gastendoekjes. Leuk om te personaliseren met naam of korte tekst. Gastendoekje van een mooie kwaliteit.


Geborduurde gastendoekjes

Leverbaar in diverse kleuren. Altijd handig om bij de hand te hebben. Inclusief geborduurde naam.


Handdoeken met naam of eigen tekst op bestelling is ook mogelijk, Wij hebben een kleine stock handdoeken, gastendoekjes in diverse kleuren. Maar de geborduurde gastendoekjes zijn ook geschikt voor hotels en schoonheidssalons. Laat de gastendoekjes borduren of . Verfraai uw gastentoilet met een bedrukt of geborduurd gastendoekje.


Geborduurde gastendoekjes

Hiermee vergroot u op een laagdrempelige manier de naamsbekendheid van uw organisatie. Of voorzie ze van het logo van uw hotel of wellness centrum en creëer op deze manier een eenheid tussen al uw toilet of bad gerelateerde artikelen. Ook pennenzakken en Een klok. Kan ook in andere kleuren Gemaak… € 100. Onderaan het gastendoekje kan een naam of korte tekst worden geborduurd.


Als tekst valt te denken aan: - Toilet - Bedankt - Gefeliciteerd Combineer een gastendoekje met de letterzeep en u heeft een prachtig cadeau! Op Speurders vind je Ecru gastendoekje met geborduurde Poedel. De serie Porto, bestaat uit trendy handdoeken met een ingeweven dessin en geborduurde borders in contrasterende kleuren. Het grijze Porto gastendoekje is voorzien van een aqua kleurige border en heeft een handig lusje om het gastendoekje op te hangen. De handdoeken uit de Porto en Portofino zijn onderling mooi . Maar ook kerstversiering, knuffels en nog veel meer.


Geborduurde gastendoekjes

De opbrengst gebruiken we om activiteiten voor . Onze gastendoekjes voor borduren zijn gemaakt van 1 gekamd katoen, waardoor je verzekerd bent van langdurige zachtheid. Alle geborduurde gastendoekjes uit deze productlijn zijn gemaakt van 4grams katoen en zijn afgewerkt met een luxe boord en een zoom met een gestreept motief. Geborduurde gastendoekjes voor BB Casetta in Italië. Schitterende kwaliteit foto zijn de lettertypes waar u een keuze uit kunt maken.


Indien u iets niet wenst kunt u het vakje leeg. Leuk gastendoekje met geborduurde Jack Russell Terriër. West Highland White Terriër.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.