vrijdag 22 september 2017

Bekers met naam bestellen

Op werkdagen voor 16u besteld , dezelfde dag verzonden! Levertijd 2- werkdagen. Stickers zijn ook los te bestellen zie stickers op maat . Het leuke is dat elke mok gepersonaliseerd kan worden.


Mokken met naam bedrukken, hoe werkt bestellen : Wanneer u van plan bent om grotere aantallen naammokken te bestellen dan mag elke mok een eigen opdruk bevatten, dit zonder extra kosten! De mogelijkheden van het bedrukken van een mok zijn eindeloos, .

Mok met naam Op zoek naar het perfecte geschenk voor iemand in uw omgeving ? Dan kan een mok met naam ontzettend leuk zijn! Zo kunt u hieronder een keuze maken uit. Wanneer u overigens van plan bent om grotere aantallen naanmokken te bestellen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. In kleuren beschikbaar.


Waar u ze ook voor gebruikt, een beker met naam zorgt ervoor dat uw doelgroep op een originele manier attent wordt gemaakt op uw bedrijf. Of u nu kartonnen of plastic bekers wenst, wij bedrukken de bekers met uw naam of een andere . Minimale afname van bekers. Wij adviseren om de bekers met de hand af te wassen, dit behoudt de houdbaarheid van de opdruk .

Of u nu een mok met foto, naam of tekst wenst, het is allemaal gemakkelijk en snel online te bestellen. U kunt direct online aangeven doe uw relatiegeschenk mok eruit moet komen te zien. Wij sturen u een drukproef op ter controle.


Pas na uw akkoord zullen wij de koffiemokken bedrukken. Zo komt u nooit voor verrassingen . Ga aan de slag en laat een mooie mok met naam bedrukken. Lees meer over het bestellen van naammokken. Een unieke beker met naam voor een verjaardag, een afscheid van iemand of voor een andere gelegenheid maken? Een beker met naam bedrukken, maar waar?


Het is maandagmorgen en de wekker gaat voor je gevoel weer veel te vroeg. Je stapt uit je bed en loopt nog wat slaperig naar beneden. Eerst eet je even wat, en vervolgens zet je een warm potje koffie. Je schenkt de heerlijke koffie in een beker. Hoe gaat het bestellen in zijn werk?


U upload uw ontwerp(en) 2. U kiest een betaalmethode 3. U vult uw gegevens in (factuur- en aflevergegevens) 4. U ontvangt uw bestelling binnen uur in huis. Deze prachtige mok met naam is op het moment in de aanbieding en kan bedrukt worden met elk gewenst lettertype en .

Hard plastic beker met naam en sterretjes. Wij zorgen er voor dat je jouw cadeautje zo snel mogelijk in huis hebt. Creëer een romantisch cadeau voor je geliefde met de leukste liefdesdesigns op een mok met tekst! De leukste mokken met jouw tekst.


Uniek en persoonlijk cadeau. Maak je persoonlijke mok met je eigen naam of tekst erop. Eenvoudig ontwerpen, snel bezorgd!


Laat dan bekers bedrukken met het logo van je bedrijf, zodat ze je niet snel zullen vergeten. Je kunt ervoor kiezen om de mok te laten bedrukken met een leuke tekst of spreuk, maar je kunt er ook voor kiezen om een naam op de mok te zetten. Of je nou een koffiebeker , ijsbeker of milkshake beker wilt bestellen , met de bedrukking van CUPSZ is jouw beker pas echt af! Kies bijvoorbeeld voor een koffiebeker met logo of naam.


Onze ontwerpstudio is creatief, betrokken en heel snel! Zij voorzien elke beker van een prachtig ontwerp ! U kunt alle bekers in 1x bestellen door het aantal aan te passen. Traktatie beker met naam.


De kleuren van de bekers zijn willekeurig en betreft een mix van de kleuren in de jongens of de meisjesvariant. Een bijzondere naam , persoonlijke boodschap of een lieve tekst. Op deze mooie witte mokken kan een tekst naar keuze, en kan dus elke naam gedrukt worden op de mok. Laat uw mok bedrukken met uw eigen naam !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.