woensdag 20 september 2017

Bocca koffie cursus

Bocca koffie cursus

Zijn jullie benieuwd naar mijn mening over jullie koffie ? Vanochtend hadden wij koffie cursus bij Bocca. Dus snel voor een bakkie naar Frits! Je begint met een inleiding over de historie, productie en brandproces . Wauw, wat waren wij verrast toen we door de vakjury van Misset Horeca werden uitgeroepen tot de beste koffiezaak van heel Brabant. Super trots op ons team . DE BESTE KOFFIE DRINK JE BIJ TEUN. Neem alleen al de filterkoffie (V60) van Keniaanse bonen van Bocca.


Bocca koffie cursus

De smaak is heerlijk zoet . Atijd al een perfecte espresso of een indrukwekkende cappuccino willen maken? Uw kennis over koffie en de verschillende zetmethodes bijschaven? Daarnaast bezorgen ze lunches en . Zelf bonen branden is voor bedrijven die serieus met koffie bezig zijn een. In Nederland hebben bijvoorbeeld branderijen als Bocca en Keen een . Bocca koffie is een relatief jong merk maar heeft in de korte tijd dat ze . Echte koffie fijnproevers kunnen hier hun hart ophalen, want de koffie komt van Bocca.


Bocca Coffee met een branderij in Dronten, is een kwalitatief zeer hoogwaardige,. Met grote regelmaat volgt het team van Nieuwland een barista- cursus van . After a decade of suppying coffees to some of the countries finest coffee bars, Bocca comes out of the shadows with a state of the art showroom and café. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Bocca koffie cursus

Dronten - De broers Tewis en Menno Simons hebben een passie voor koffie. In hun pand aan De Regge in Dronten branden zij koffiebonen . De bonen die Lola gebruikt zijn van Bocca. Een koffiecursus bij koffiebranderij Peeze betekende voor Marc van Nieuwkerk (jaar) een . Toen ik vervolgens de koffie van Bocca proefde was ik meteen verkocht.


Volg een barista cursus bij Mogador. Dit is een koffie uit Ethiopië en heeft een heel fruitig karakter. Proef je het citrusfruit in de koffie ? Ik houd van pittige koffie heb je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.