donderdag 28 september 2017

Kinderfeestje westland survival

Op het gebied van veiligheid en opleiden . Onze kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag (voor kinderfeestjes zijn we dan open tot 1uur) en zaterdag. De kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag (voor kinderfeestjes zijn ze dan open tot 1uur) en zaterdag. Je boekt al een kinderfeestje vanaf . Speciaal voor de avontuurlijke kinderen heeft Green Adventures het Kids Adventure programma.


Kinderfeestje westland survival

In de speciale survivalkas kunnen. Vanaf jaar € 1per persoon. SUR5-all : Wat is er nou leuker dan een feestje met alleen boogschieten? Bij het zien van de grote `speeltuin´op ons terrein, zijn de kinderen doorgaans door het dolle heen.


Op speelse wijze wordt gewerkt aan de teamgeest, waarna gestart wordt op de boogschietbaan. Na de limonade en cake volgt een stoere warming-up en wordt het survivalrun -parcours verkent: Rennen, . Uniek survival kinderfeestje in de Biesbosch. We beginnen met camouflagekleuren schminken zodat je zeker bij het lasergame goed kan verstoppen.


Kinderfeestje westland survival

Lekker klimmen in onze touwbanen tussen de bomen. Wie weet het hele survival parcours te volbrengen en verdient de meeste bonuspunten? Dan is Outdoor Valley de perfecte locatie ter invulling van jouw kinderfeestje. Wil jij en je vriendjes een echte soldaat zijn?


En heb je zin in aktie en avontuur op je verjaardagsfeestje? Huur dan de “leger- survival themakist! Kinderfeestje in Almere met knallende avonturen en spetterende uitdagingen! Een kinderfeestje bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere is plezier en avontuur. Het leukste kinderfeestje voor jong en oud.


Kinderfeestje westland survival

Kinderevenenmentenbureau Feestmaatjes, kinderfeestjes Gelderlan kinderfeestjes Dieren, schatzoeker, schminken, clown, survivalfeest. Bij Holland Indoor Sport gaat dat zeker lukken maar op welke manier. Er hangen twee parkoersen van ruim meter lang met verschillende hindernissen aan het meter hoge plafond.


Hoe komt u bij het startplato op ruim meterhoogte? Wie kan zonder zicht het parkoers doen. Te regenachtig om buiten bij een outdoor klim bos te klimmen? Kom dan binnen klimmen in het Indoor klim bos van De Belhamel te Lage Zwaluwe. Op zoek naar leuke ideeën voor een kinderfeestje bij een van de Delflandelijke locaties?


Kinderfeestje westland survival

Boerensurvival Wil je een stoer feestje? Ga met je vriendjes en vriendinnetjes de polder in, over een . Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje ? Organiseer een kinderfeestje al vanaf € 95. Dan plaatsen we een spannende opblaasbare survivalbaan van meter lang op het stran gaan we klimmen of we gaan schat zoeken!


Klik hier voor een overzicht . Dan heeft 2SURwat u zoekt. Met een ruime keuze aan activiteiten zoals klimmen over hindernisbanen, kruipen door tunnels en met touwbanen over water gaan kunt u uw kinderfeestje zo gek maken als u zelf wilt. Omdat 2SURover een indoor survivalbaan beschikt gaat het feestje met alle weersomstandigheden door!


Beleef met je vriendjes een super leuke dag bij De Uithof! Boogschieten in de Powerzone, klimmen in de Topzone of racen als een echte formule coureur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.