dinsdag 31 oktober 2017

Gepersonaliseerde broodplank

Alle hieronder genoemde prijzen zijn inclusief gravure, exclusief verzendkosten. Liefde gaat zeker door de maag wanneer er een vers gebakken brood op een unieke broodplank met tekst ligt. Een gepersonaliseerde houten broodplank is perfect om te geven als huwelijkscadeau.


Laat de namen van het bruidspaar graveren op de plank en stel zo zelf je eigen pakket samen. Vul het bijvoorbeeld op met .

De planken worden ingeolied met druivenpit olie waardoor ze een donkere kleur krijgen. Alle planken worden met de hand gemaakt waardoor ze onderling in kleur en afwerking kunnen verschillen van het showmodel. Kijk eens naar onze gepersonaliseerde snijplanken. Kies er een uit onze collectie, maak of bedenk een ontwerp, en graveren maar! Denk aan een hapjesplank voor je vriendin, een snijplank voor het jubileum van je ouders of een broodplank voor je beste klant.


Laat een houten broodplank graveren met een naam of tekst naar keuze. Met deze massief beukenhouten broodplank maak je voortaan van iedere maaltijd een feestje!

Je kunt de broodplank naast een eigen tekst ook nog voorzien van een leuke print. Deze gepersonaliseerde broodplank is niet alleen handig om je brood . Ontwerp je eigen bamboe snijplank met gravering. Start hier met personaliseren! Origineel, voor elke gelegenheid geschikt. Ook een illustratie is mogelijk.


Of misschien wel een dikke en stevige broodplank om op zaterdagochtend een zelfgebakken brood op te snijden. De planken zijn gemaakt van kersen- of beukenhout en geolied met druivenpitolie. Kies een snijplank (met de naam Henkie, Sjon, Sjaan, Dikke Nelis enz.) en geef door wat er in gebrand mag worden. Er wordt door de ontvanger vaak gebruik gemaakt van een snijplank, door sommigen zelfs dagelijks. U kunt een ronde, houten snijplank laten g. Ronde serveerplank met handvat graveren.


Groentjes snijden op een gepersonaliseerde snijplank! Zo houden we het snijvlak zo groot mogelijk. Afmetingen: Ontbrekend: broodplank gepersonaliseerde snijplank hema gepersonaliseerde houten lepel deegroller met naam onderleggers keuken lepel graveren feest in een doosje Mensen zochten ook naar .

De plank blijft geschikt om als broodplank of hapjesplank te gebruiken, doordat we de planken bewerken met een natuurlijke olie. Voor op maat gemaakte gebrande producten maken we vooraf een ontwerp. Daardoor heeft u een idee wat u kunt verwachten en kunt u nog aanpassingen doen. Het maken van het ontwerp is . Geef een persoonlijke broodplank cadeau!


Wat is nou leuker dan een boterhammetje eten van je eigen broodplank ? Maak de broodplank nog specialer door hem te personaliseren met de naam van het kind. Gepersonaliseerde broodplank - keuze uit verschillende maten. Voor slechts 1inclusief verzenden ontvang je een prachtige broodplank met een afmeting van 21cm bij cm.


Je hebt keuze uit modellen ! Traditioneel met handvat of voorzien van een tuigleren handvat. Fantastisch als kleine hapjesplank of ontbijtplankje. Snijplank, hapjesplank, serveerplank en broodplank , in de basis zijn ze allemaal hetzelfde. Opgebouwd uit langshout, spiegelglad geschuurd en voorzien van een goede beschermende olie of bijenwas als afwerking. De verschillen zitten in de afmetingen, houtcombinaties, kleur, hardhei . Een snijplank laten graveren is een uitstekend geschikt cadeau om te geven.


Laat de houten snijplank graveren met een leuke tekst, logo of boodschap. Broodplanken of Snijplanken van hout gegraveerd met unieke ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.