maandag 30 oktober 2017

Green egg mini

Door de afmeting en het gewicht kan deze portable EGG moeiteloos worden meegenomen naar de camping, de boot of voor een picknick. Het rooster biedt voldoende ruimte om voor 2-personen te koken. De Mini is niet alleen een populair model onder de consument maar wordt tevens in veel professionele keukens . Big Green Egg Mini compleet.


Met zijn kilo is deze barbecue eenvoudig te verplaatsen.

Voor het aanmaken van de barbecue wordt houtskool gebruikt. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed . Hij is geschikt om voor personen heerlijke kleine gerechten op te bereiden. Dit model is erg geschikt voor wanneer je geen grote barbecue wilt maar wordt ook vaak gekocht als . Op onzinbiedingen wordt niet gereageerd. A MINI EGG is the perfect solution for picnics and tailgating when you want to take The Ultimate Cooking Experience with you!


It is also a popular size for grilling on apartment balconies or camping and boating.

Leave those propane canisters at home and enjoy your favorite campfire meal on the MINI ! TEST and REVIEW video of the BIG GREEN EGG MINI Like me on facebook! Door het lage gewicht is dit eitje makkelijk mee te nemen. Bijvoorbeeld op de boot, op de camping en zelfs onder een afzuigkap op het fornuis. De Mini is handig voor in kleine ruimtes en kan ook als tafelmodel worden gebruikt. In dat geval heb je wel een onderstel nodig.


Is het met name voor het gezin, dan heeft u aan een kleinere variant al genoeg. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis thuisbezorgd vanaf € 30. Producten - BIG GREEN EGG MINI STANDAARD Bij de cadeauwinkel Van Nieuwkoop in het centrum van Sassenheim vindt u collecties servies, bestek en kookgerei van de beste merken.


De barbecue weegt slechts 17kg en heeft een diameter van 25cm. Функционирует независимо от погодных условий, готовит сочный барбекю и. Als één van de grootste dealers hebben wij steeds het merendeel van de producten op voorraad . Hierdoor is hij heel handzaam en neem je hem gemakkelijk mee naar het park, de camping of de boot op. Je gebruikt hem zelfs zonder problemen onder de afzuigkap. Dit zodat je ook op een ijskoude kerstdag een perfecte chateaubriand van de .

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Plaza € 63Coolblue. Bestel online of kom naar onze winkel! Voor slechts €1kan deze keramische barbecue van jou zijn. Standaard zijn alle Eggs uitgevoerd met een RVS luchtschuif, een RVS grillrooster, een speciale weersbestendige temperatuurmeter, een gietijzeren multifunctionele margrietschijf en een oersterke dubbele glazuurlaag voor een optimale bescherming tegen weer en wind.


Alle modellen staan in onze gezellige ruime showroom in Waddinxveen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.