maandag 2 oktober 2017

Restaurant berkel en rodenrijs manger

Donderdag mei Portugese fado avond tel. Kijk op de onderstaande kaart om ons te vinden in Berkel en Rodenrijs. Wij organiseren regelmatig Portugese Fadoavonden.


Huurprijs per maand: € 2. Manger in Berkel en Rodenrijs.

Lansingerland is een van de snelst groeiende. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Grootste restaurantaanbod van Nederland. Gedetailleerde restaurantinformatie. Gemakkelijk te reserveren voor groepen.


De complete restaurantgids ! De meest volledige site met ruim 66. Het restaurant is gezellig ingericht met chique stoelen.

Het zijn prachtige zwarte stoelen met aan de zijkant sierlijke meubelspijkers. Er hangen leuke kandelaars aan het plafond en er zijn . Spareribs en Italiaans laten bezorgen en afhalen in Berkel en Rodenrijs. Een stijlvolle ambiance en een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich thuis zal voelen.


In de keuken wordt met passie gewerkt aan heerlijke gerechten welke door een gastvrije en hartelijke bediening aan je . Lekker eten, goede prijs! Wij willen er zorg voor dragen dat ieder bezoek aan. Uw grootste irritatie op de fiets.


Op zondagmiddag mei a. Alleen vandaag geldig: Korting bij uw bestelling! Berkel Centrum voor de 2e keer het muziekfestival “ De Uitdaging Horeca Tour “ plaats. Bekijk aanbiedingen, de menukaart, openingstijden en contactgegevens. Ook meerdere betaalopties mogelijk.


Jouw bestelling wordt al binnen tot minuten thuisbezorgd. Vanaf elk adres eten bestellen. Bestellen bij een groot aantal bezorgrestaurants. Dus waar wacht je nog op?

Profiteer dan nu van extra korting! Wat kies jij vanavon pizza of sushi? Aanbod is beperkt geldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.