dinsdag 31 oktober 2017

Siemens warmtepompdroger wt43h000nl

Siemens warmtepompdroger wt43h000nl

Siemens WT43H000NL - Prijzen vergelijken. Lees reviews Schrijf een review. Bemmel en Kroon € 45Keukenloods € 45Bol.


Siemens warmtepompdroger wt43h000nl

Deze warmtepompdroger geeft de resterende programmaduur weer en een geluidssignaal aan het einde van het programma. Ook geeft dit model geeft aan wanneer pluisfilters gereinigd , de condensbak vol is en het filter bij de condensor schoongemaakt . Dit staat voor het grote aantal intelligente sensoren, allemaal er op gericht dat er zo efficiënt en makkelijk mogelijk gedroogd wordt. Zeer energiezuinig door wa. En met een maximale inhoud van 7kg is hij geschikt voor een huishouden tot twee personen.


Specificaties, Warmtepompdroger met 7kg laadvermogen - Bekijk alle specificaties. Dankzij de sensorgestuurde autoDry-technologie hoeft u niet bang te zijn dat uw kleding krimpt, de droger droogt namelijk nooit langer dan nodig is. Omdat het een warmtepompdroger is, is het programma wel iets langer, uiteindelijk schijnt het wel goedkoper te zijn. Machine is een stuk stiller dan de vorige.


Siemens warmtepompdroger wt43h000nl

Vergeleken met een duur Miele apparaat bij bekenden, is dit programma kort. Hiermee heb je binnen minuten al droge kleding. Auto-dry en kort programma. De sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen.


Daarnaast kunt u met het superKort 40 . Op het grote display zie je alle informatie die je nodig hebt om het juiste programma te kiezen. Met de uurs- eindtijdkeuze bepaal je bovendien zelf wanneer de machine begint of eindigt met drogen. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


De gegalvaniseerde trommel heeft een maximale capaciteit van kg. Droogsysteem, warmtepompdroger. Kastontwerp, Vrijstaand. Kleur van het product, Wit. Soort bediening, Draaiknop, Touch.


Type lader, Voorbelading. Anti-kreuk cyclus, 1min. Capaciteit trommel, kg. Minpunt: Kan niet één keer piepen instellen als de was klaar is en dan stil. Dit is een erg fijne warmtepompdroger.


Siemens warmtepompdroger wt43h000nl

Dat betekent zuiniger dan een condensdroger en ook zuiniger op je was, hij wordt namelijk niet zo heet. Dat betekent wel langere droogtijden, maar ik vind het belangrijker dat mijn kleren langer meegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.