donderdag 2 november 2017

Beko wmy 81483 lmb2 review

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig. Mijn oude was- droogcombinatie ingeruild voor een Beko Kilo wasmachine en wasdroger, nu meer ruimte in de wasmachine en de hele was kan in een keer in de droger wat een ruimte! Meer informatie of bestellen?


Prijzen vergelijk vanaf € 3400. Deze Beko is geschikt voor maximaal kilo was. Wat betreft het schoon wassen is deze machine geen uitblinker.

Hij is voorzien van een display waarop de resterende programmaduur te zien is, geeft een geluidssignaal aan het einde van het programma . Bestel direct via Wasmachines. Online of in één van onze 49. Wij stellen technologie op de proef.


Geìntegreerde displayJa. Schrijf als eerste een review ! Kenmerken wasmachineStille wasmachine . Op deze motor krijg je jaar garantie.

De ProSmart motor is meer energiebesparen is keer stiller dan een . Deze zuinige wasmachine heeft veel mogelijkheden en een ruime vulcapaciteit van kg. Beko is een wereldwijd merk voor huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica dat een breed assortiment biedt om optimaal gebruik te maken van de ruimte in jouw huis. Dus een schone was tegen lage kosten. In de AquaWave trommel past kilo wasgoed per keer. Officieel Beko verdeler.


Zelf afhalen of snelle levering! De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen. De Beko Aquawave trommeltechnologie biedt zachte en effectieve . Het automatische watercontrolesysteem past de hoeveelheid water automatisch aan.


De koolborstelloze motor, met jaar garantie, werkt stil en zeer energiezuinig: de machine . Dit product is nog niet beoordeeld! Gezien verhuizing overbodig geworden. Nog geen maanden oude Beko wasmachine.


Hierdoor nog met garantie. Destijds beste uit de test bij de consumentenbond. Nieuw aangeschaft voor 3euro bij Coolbue.

Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.