donderdag 30 november 2017

Bestek baby met naam

Dit wordt met een graveermachine gedaan, die speciaal voor het ( kinder) bestek is ingesteld. De gravure wordt door de diamantpunt mooi en precies geplaatst. Voor een gravure heeft u keuze uit verschillende soorten lettertypes . Gratis graveren van naam of datum op de lepel, vork en dessertlepel.


Vandaag besteld morgen al in huis! Wij graveren een naam of datum gratis op de lepel, vork en dessertlepel.

Voor uur bestel morgen in huis! Bestel en betaal online. Vindt het perfecte cadeautje! Een waardevol cadeau is een kinderbestekje delig of delig met de persoonlijke gravures.


Een juweliers kwaliteit verzilverd kindercouvertje of een echt zilveren couvert blijft . Wilt u kinderbestek met naam bestellen? En dit gratis laten graveren? Een babynaam , geboortedatum of korte combinaties van kindernaam en datum zijn de meest gekozen teksten voor gravering op babybestek of kinderbestek.

Ook zijn er leuke couverts met dieren, kabouters of voertuigen erop. Speciaal voor het Disney bestek nu ook gratis gegraveerd in Disney Lettertype ! Voorbeeld van gravure op bestek. Gravure in lettertype : Invite Engraved. Een gepersonaliseerd vierdelig kinderbestek met de naam van het kindje gegraveerd op het handvat.


Het is een mooie, klassieke traditie om bij de geboorte van een nieuw mensje, een zilveren bestek cadeau te doen, liefst met de naam in de lepel en vork gegraveerd. Kinderbestek met naam van Woezel en Pip. Laat een 4-delige bestekset graveren met naam. Zilveren bestek met naam ? Vaatwasmachine bestendig. Modern kinderbestek met de naam van het kindje op de vier delen voor 250.


Uniek nijntje bestek met naam of tekst naar keuze! Een uniek cadeau wat vast en zeker goed bewaard zal worden. Het kraamcadeau is nog unieker doordat de naam , datum of andere toepasselijke tekst in het bestek gegraveerd zal worden.


Het kinderbestek met naam wordt gemaakt van hoogwaardig roestvrij . Luxe RVS Nijntjecouvert (4-delig), graveren naam en datum mogelijk. Met persoonlijke lasergravure. In het bestek kan één regel van maximum letters worden gegraveerd.

Gewenste naam bij bestelling opgeven a. U bent op zoek naar een geboortegeschenk van blijvende waarde? Dan is dit kinderbestek met naam precies wat u zoekt! De bestekdelen – mes, vork en lepel – zijn speciaal voor kinderhandjes ontworpen. Materiaal: roestvrij staal De gewenste naam (max. letters) bij . Babywalz heeft duizenden artikelen voor je baby , ook voor aan tafel, zoals kinderbestek. Laat je kind veilig eten en kijk snel op onze website.


Een nieuw wereld wondertje geboren? Voor de allerleukste kraamkadootjes ga je naar Juwelier Leguit in Nieuwe Niedorp. Een grote voorraad spaarpotten, bestek sets, rammelaars en haar- en tandendoosjes. Naam ingraveren GRATIS en klaar terwijl je wacht . Dat hoort eigenlijk wel vind ik, want zoals ik het nu leuk vind dat zij met mijn bestek van vroeger kan eten, is het voor haar later toch ook leuk om door te geven?


Geboortegeschenken die kunnen worden gegraveerd met naam en geboortedatum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.