donderdag 30 november 2017

Blum lade montage

Blum MOVENTO het nieuwe geleidersysteem voor houten laden. Het nieuwste geleidersysteem. Klik op de onderstaande links om de montagehandleiding van het gewenste Blum ladesysteem te bekijken.


Heeft u de juiste informatie over Blum lades niet gevonden? Hier vindt u alle gebruiksaanwijzingen en montagehandleidingen voor Blum producten zoals Blum Aventos HK, Blum Aventos HKS , Blum Aventos HK-XS , Blum Aventos HL , Blum Aventos HF, Blum Aventos HS.

Zelfs bij zwaar belaste laden en voorraadladen overtuigen de ladegeleiders (TANDEM) met een vederlichte loop. De Blum (TANDEM) ladegeleiders zijn in elk woongedeelte te gebruiken en waarderen de meubelen op door een hoog bedieningscomfort. Koppel- of opzettechniek – de lade is altijd snel en eenvoudig te monteren.


En het exacte instellen van de fronten gebeurt werktuigloos - dankzij de geïntegreerde hoogte-instelling. Bij volledig uittrekbare lades ondersteunt de geïntegreerde neigingsinstelling bovendien het comfortabele verstellen van de fronten. BLUMOTION is het dempingsysteem van Blum.


De lades zijn zowel in de hoogte als zijdelings te verstellen. Montage , demontage en .

TANDEM beschikt u over de juiste oplossing in alle woonruimtes. De koppelingstechniek zorgt voor het makkelijk in- en uithalen van de lade waardoor de montage. Dit betekent dat de lade al voor u in elkaar is gezet.


Met de meegeleverde frontbevestigingen kunt u het bestaande of nieuwe front op. Volledige lade - gesynchroniseerde loop voor zeer goede loopeigenschappen. Gewichtsklassen - en kg. Frontmontage zonder gereedschap. Blum inbouwladen voor de keuken zijn van de hoogste kwaliteit en ideaal voor zelfmontage.


LEGRABOX pure lade - hoogte N . Voor ieder keuken design zijn er de juiste inbouwladen in vele afmetingen. Voor het eenvoudig openen hebben veel van de Blum laden een push open. Maar ook bijpassende grepen vind je in ons assortiment meubelbeslag. Geleiders voor bodemmontage met rollagersRollagers zijn loopelementen in de. Kleur: Verzinkt Selecteer bij het keuzemenu de lengte van . Er is geen induwweg van mm voorhanden.


Er werd geen Blum -veerdemper gemonteerd.

No blum spacing bumper is installed. Stellen van de BLUM scharnier. Demontage van ladefront.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.