woensdag 1 november 2017

Bijzondere bijstand aanvragen rotterdam

Als u door bijzondere omstandigheden extra kosten moet maken die u niet kunt betalen, dan kunt u soms een vergoeding aanvragen. Aanvraag bijzondere bijstand. In te vullen door de gemeente teamcode e- mailadres (team).


Bijzondere bijstand is een uitkering waarmee u extra en bijzondere kosten kunt betalen. U heeft recht op bijzondere bijstand als u voldoet aan de voorwaarden.

Iedere aanvraag wordt apart beoordeeld. Dus niet bij de gemeente. U kunt aanvragen doen voor meerdere personen tegelijk. U kunt alleen bijzondere bijstand aanvragen voor een kind voor wie u kinderbijslag ontvangt.


Meer informatie over de regelingen van de gemeente kunt u nalezen op. Wet op de rechtsbijstand;. Geen noodzakelijke kosten. De gemeente had in een brief laten weten dat zij alle mensen met een bijstandsinkomen en een achterstand .

De belanghebbende verleent desgevraagd zijn medewerking aan het onderzoek dat nodig is voor het advies als bedoeld in het eerste lid. Het college vraagt in ieder geval advies aan de Gemeentelijke GezondheidsDienst ( GGD) bij een (eerste) aanvraag om bijzondere bijstand voor: a. Als u jonger bent dan jaar kunt u pas een bijstandsuitkering aanvragen als het volgen van onderwijs geen optie meer is. Het jongerenloket kan u onderwijsadvies geven. Heeft u voor toekomstige begrafenis- of crematiekosten een bijzondere regeling getroffen?


Dan gelden andere (extra) . Kunt u medische kosten niet betalen en vergoedt de zorgverzekeraar deze niet? Dat betekent dat de kosten geen normale dagelijkse kosten zijn. De kosten moeten dan: Bijzonder zijn.


Let op: Bijzondere Bijstand kan een GIFT maar ook een LENING zijn! Hoeveel Bijzondere Bijstand u ontvangt hangt af van: De hoogte van uw . U hoeft geen uitkering te ontvangen van de gemeente om in aanmerking te kunnen komen voor bijzondere bijstand. De individuele inkomenstoeslag is onderdeel van de bijzondere bijstand.


U kunt een bijstandsuitkering aanvragen als u onvoldoende inkomen of vermogen heeft om van te leven en u geen recht heeft op een andere uitkering. De aanvraag voor een bijstands- of IOAW-uitkering doet u bij uw gemeente. Uw gemeente bepaalt of u een uitkering krijgt.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig beoordelen en afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand op grond van de Participatiewet, het. Lees wanneer u recht heeft op bijzondere bijstand op Rijksoverheid. In net bijgevoegde overzicht (p.2) worden de verschillende vergoedingen voor bijzondere bijstand weergegeven waar de klant die het hoogste geldbedrag aan bijzondere bijstand in.


Tevens worden in de tweede kolom de bedragen weergegeven zoals die per juli . Rotterdam , verweerder,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.