woensdag 29 november 2017

David tap

Koop of Verkoop david tap op Marktplaats. Vind david tap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dit Davidsysteem heeft als grote voordeel dat hij niet meer hoeft te worden schoongemaakt door de zogenaamde tapwacht.


Het systeem is uniek voor Heineken . All-in-one tap installatie, David tap.

Ideaal voor bars, restaurants of bedrijfscafés die een perfect biertje willen tappen. Mobiele biertap, koolzuur ( david tap ). Het bekende Heineken pilsener bier met alcohol in david fust van liter. De beste tweedehands heineken david tap resultaten.


Horecacentrum Brabant Meer info:. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Koelt zoals hij hoort te koelen en ziet er nog netjes uit! De biertap is geschikt voor liter vaten.

Drank en partyservice Bunderbrau Drankenhandel, tap huren. Het David - tapsysteem is ontwikkeld voor horecagelegenheden met een lagere bieromzet, die toch tapbier willen verkopen. Bezorging door heel Nederland. Altijd de beste producten. Ik heb onlangs een Heineken david tap gekocht via Marktplaats.


Elk fust bevat liter, goed voor ± 1glazen bier van cl. Let op deze installatie is alleen geschikt voor de heineken . Heineken David tapsysteem - Alleen geschikt voor fusten van liter. His determination to see killers brought to justice and their victims avenged had led him . Zoekresultaten voor: ' david biertap '. De werking is als volgt: Op de fusten zit een slang vast gemonteerd dat door de koeling en de bierkraan wordt geduwd.


David Tap Heineken past alleen ltr in (0). Hij klikt vast op de kraanmond . Bij ons vindt een groot en voordelig assortiment met verhuurartikelen. Ombouwset om de Davidtap te kunnen gebruiken met een normale Heineken aansluiting. Bestel deze David ombouwset voordelig bij horecagoedkoop.


Prijs € 2per drie dagen (dag ophalen, dag gebruiken, dag terugbrengen).

Heeft U een feest met een kleiner gezelschap en toch zin in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.