woensdag 1 november 2017

Frambozen smoothie yoghurt

De bevroren frambozen maken deze milkshake kou en de banaan die er stiekem in gaat geeft deze fruit smoothie wat extra zoets. Dit smoothie recept met frambozen zet je met behulp van een blender in een mum van tijd op tafel. Wil je dat de smoothie iets dunner is, vervang dan de helft van de yoghurt. Smoothies zijn echt een super fijne manier om lekker wat vitamientjes binnen te krijgen!


Meestal maak ik smoothies met fruit wat ik op dat moment in huis heb, maar meestal komt dat op het zelfde uit: banaan met bosbessen.

Dat ik echt mijn favoriete combi! Maar het is tijd voor wat nieuwe smaken! Smoothie met magere yoghurt , frambozen , honing en havermout. Deze frambozen smoothie is werkelijk overheerlijk! Daar hoeft echt niet veel meer bij.


Na een nacht slapen heeft je lichaam de juiste voedingsstoffen nodig om te zorgen dat je lichaam op gang komt. Daarom starten we vandaag met een heerlijke Yoghurt Frambozen Smoothie Bowl, met een scoop Ekopura voor onze dagelijkse eiwit behoefte.

Zoals eerder vermeld is het heerlijk om de frambozen te combineren met verschillende andere bosvruchten. Zo kan je bijvoorbeeld bramen, aardbeien en blauwe bessen toevoegen aan je smoothie. Dit smaakt heerlijk in combinatie met volle Griekse yoghurt. Je kan ook voor de lichtere variant gaan, en kiezen voor vet . Waaraan moet de perfecte smoothie volgens jou voldoen?


De smoothie moet waarschijnlijk lekker zoet en gezond zijn. Kies jij voor romig of fris? Ik heb de verhoudingen van de frambozen en de suiker naar persoon gemaakt samen met flink wat yoghurt en een scheutje melk en dat is echt heerlijk! Ik vond hem zelf heerlijk! Bekijk alle reacties Ophalen reacties.


Lekkere gezonde smoothie van frambozen , banaan en sinaasappel. Doe de bananen, sinaasappelsap, citroensap en yoghurt in de blender en mix helemaal fijn. Voeg de frambozen toe en . Recept Meloen frambozen smoothie op Kids-n-Fun.


De lekkerste gerechten en recepten voor kinderen, door kinderen en samen met ouders.

De leukste site voor kids en ouders op het internet, de plek voor kleurplaten, knutseltips, wallpapers en recepten om zelf te maken. Lekker weer en smoothies gaan voor mij altijd hand in hand. Het fruit smaakt gewoon beter in de zomer en het is een makkelijk en lichte manier om je dagelijkse dosis fruit binnen te krijgen.


Deze powersmoothie met framboos , granaatappel en chiazaad is simpel maar toch bijzonder en geeft je genoeg energie om er weer . In plaats van frambozen kunt u allerlei bessen gebruiken! We gaan de komende tijd nog meer lekkere recepten met de blender maken, niet alleen smoothies maar ook soepen, dus houd Lekker en Simpel in de gaten. Begin je ochtend goed met een lekkere smoothie. Vandaag een smoothie met frambozen , banaan, melk en yoghurt. Ingrediënten frambozen -citroen smoothie.


Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een mooie egale massa. Je kunt hier ook een staafmixer voor . Door de bieten te combineren met eiwitten (griekse yoghurt ) krijg je een minder snelle piek in je bloedsuikerspiegel. Deze heerlijke smoothie is fris en romig.


Geniet er van als ontbijt of heerlijk tussendoortje. Vloeibare honing, naar smaak. Een goed begin van de dag! Pel de banaan, en snij in stukjes.


Doe ze met de amandelmelk, diepvriesframbozen , Griekse yoghurt en honing in de blender. Mix tot een dikke smoothie. Giet het mengsel in een kom en werk af met toppings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.