dinsdag 28 november 2017

Franssen keukens maasmechelen

Het begon allemaal meer dan jaar geleden in Overpelt. Vanuit Limburgse showrooms tekenen wij keukens uit voor de hele provincie. Met showrooms in Merksplas en . Dankzij onze eigen, interne productie maken we alle materialen perfect op maat.


Niet enkel keukens, maar ook maatkasten, binnendeuren en eiken vloeren.

We staan je met plezier bij in een van onze showrooms. Waar mogen we je verwelkomen? Deze winkel is geplaatst in de categorie Keukens. Handel - Interieurinrichting, meubelen, keukens.


Wij hebben onze keuken nu jaar en zijn elke dag nog erg tevreden hiervan. Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat van uw leven én uw budget? Zo bouwen en renoveren we onder de naam F-Plus Interieur ondermeer complete winkel- en kantoor-inrichtingen voor de zakelijke markt.

De keukenbouwer heeft al showrooms in Overpelt, Hasselt, Maasmechelen en Lommel. Franssen Keukens , Maasmechelen. Geen kopie van de Limburgse vestigingen maar wel een showroom die optimaal . Zo bouwen en renoveren we onder de naam F-Plus Interieur ondermeer complete winkel- en . Wat bijna 1jaar geleden van start ging als eenvoudige schrijnwerkerij is uitgegroeid tot een industriële specialist in interieurbouw, keukens en dressings. De specialist in kwaliteitskeukens en eiken maatwerk had al showrooms in Overpelt, Hasselt, Maasmechelen en Lommel. De 7m² grote showroom is niet . In feite is het 1 gepersonaliseerd.


Ja, zelfs een beetje exclusief. Ik ben zo blij met mijn nieuwe. Showrooms in Hasselt - Lommel Overpelt - Maasmechelen. Toonzalen in Lommel, Overpelt, Hasselt en Maasmechelen (voorheen Lanaken). De drie zonen van Marcel versterkten de rangen en onder de naam F-plus Interieur realiseert het . Reviews: Wij hebben onze keuken nu jaar en zijn elke dag nog erg tevreden hiervan.


Tien jaar later startte zij . De ideeën die zij hebben zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.