dinsdag 28 november 2017

Jura servicepunt

Welkom in de online shop voor koffiemachines van JURA , de volautomaten in beste Zwitserse kwaliteit. Voor de beste service en hulp bij het zoeken naar een nieuwe koffiemachine brengt u een bezoek aan een geautoriseerde Jura -verdeler. Hij kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. JURA werkt met transparante servicetarieven. Waarom is onderhoud noodzakelijk (belangrijk)?


Door de jaren heen vindt aan het mechanische gedeelte normale gebruiksslijtage plaats.

Kalk en koffievetten laten tevens hun sporen achter in de loop der jaren. De machine moet daarom gereinigd worden om de kwaliteit van . Professionele reparatie of onderhoud voor uw Jura koffiemachine tegen een scherp tarief. Juraservicepunt Heerhugowaar Noord Holland. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit en vakmanschap! Van Hilst Koffie en Thee heeft een eigen technische dienst voor het onderhoud van uw Jura Impressa of Jura Ena volautomaat.


Daarmee kan Van Hilst u blijvend van dienst zijn bij storingen aan uw Jura machine. Dat wil zeggen dat alle reparaties, serviceverlening en garantiebepaling intern geschieden door onze eigen opgeleide en vakbekwame technici. Wij zijn een dealer van Jura , al meer dan jaar!

In onze ruim opgezette werkplaats worden nieuwe automaten en occasions voorbereid en worden naar wens van de klant afgesteld. Automaten, waarvan reparatie of onderhoud op locatie niet mogelijk is, worden hier zorgvuldig gedemonteerd en hersteld. Premium JURA dealer en koffiespecialist voor koffie, koffiemachines, thee en accessoires. Geniet ook thuis van de beste koffie!


Dé Juraspecialist in Noord-Nederland! Kom langs en laat je onder het genot van een goede kop koffie voorlichten over welke JURA koffiemachine bij jou past. Het apparaat is onlangs nagekeken. Kookpunt is geautoriseerd Jura dealer. Belangrijk om te weten is dat Jura géén fabrieksgarantie geeft op apparaten die niet bij een geautoriseerde dealer zijn gekocht.


Tarieven Jura volautomaten: In het overzicht hieronder . Reviews De vage storingen die mijn Impressa Sal enige tijd had. Omdat wij officieel importeur, dealer en servicepunt zijn voor diverse merken, worden onderhoud en reparaties volledig in eigen beheer uitgevoerd en wordt samen gewerkt met . Multitec is geauthoriseerd Jura Service Partner voor Flevoland. Officieel Jura Service Partner.


Lang niet iedere Jura dealer is tevens uw Servicepunt. Wij verzorgen voor onze klanten graag het gehele pakket. Eigen serviceafdeling met garantie afhandeling.


Jura particulier en Jura professional onderhoudcenter.

Alle onderdelen voorradig. Snelle servicetijd van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.