vrijdag 1 december 2017

Mica glas knippen

Speciaal hittebestendig glas voor vensters in houtkachels. Mica licht bruin gevlekt. Wordt gebruikt als glas in houtkachels. Glas voor kachelruitjes. Kachelruiten voor u op maat gesneden.

Ons glas is hittebestendig en 4mm. Rechthoekig glas snijden wij voor u op maat. Je kunt mica gewoon op maat knippen met een schaar. Hallo, Wat heel goed gaat is ruitje onder water knippen met de schaar. Er zijn soorten, glas en mica.


Verder kunt u mica eenvoudig zelf met een keukenschaar op maat knippen of met een stanleymes op maat snijden. Wij leveren ook openhaardglas en andere soorten hittebestendig glas (zie technisch glas ).

Wij leveren mica , kachelruitjes, glasstrips , kachelglas maar ook grote platen hittebestendig glas voor uw kachel of open haard. Zie HIER voor meer informatie over het bestellen . Koop of Verkoop MICA op Marktplaats. MICA kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Verkrijgbaar in verschillende maten, zie foto.


Verzenden is mogelijk, kosten bedragen euro. Uiteraard is afhalen ook mogelijk. Wij verkopen uitsluitend NIEUWE mika. Deze kunt U, mocht dat nodig zijn, op maat knippen met een gewone schaar. In de Franse kachels zitten veelal mica ruitjes.


Geef ze wat druppeltjes olie, doe dat eventueel meerdere keren, wacht een tijdje, rook desnoods een sigaartje of neem een flink glas wijn, keer terug naar de plaats des onheils en probeer het voorzichtig nog een keer. Toevoegen aan winkelwagen. Knip de mica op maat (van het motief op je servet en van het glas ) en smeer in met Sparkles (servettenlijm met glittertjes er in). Leg het bovenste laagje van je servet met de motiefkant naar boven en druk de mica met de natte lijm er op.


Goed met je handen aandrukken. Voorzichtig dat je het .

Erg goedkoop is mica niet, maar als je nog iets kunt missen, is het een mega investering. En je hebt zelf ook minimaal een reserve set mica of vuurvast glas voor je kachel nodig. En een bus vuurvaste pasta om de stenen binnen mantel aan te smeren, als je . U kunt dus gewoon de gewenste figuren uitknippen , ponsen enz.


Als de randen van de decal los beginnen te . Papier snijden sjabloon, persoonlijk gebruik, ananas sjabloon, DIY papier knippen , papier kunst, vruchten sjabloon, woordspeling papercut sjabloon, fruitige sjabloon. Adit artikel kan een levertijd hebben tot dagen. Adit artikel kan een levertijd hebben tot 6 . HappyThings de leukste craft webshop voor polymeer klei zoals fimo, pardo, kato , sculpey cernit maar ook voor kralen, lint en nog veel meer. Dicals hebben geen COE, en gaan samen met de meeste glas soorten. Stook themperatuur van 6tot 8°C, per decal verschillend.


Getoonde kleuren kunnen afwijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.