donderdag 25 januari 2018

Camping koelkast mobicool

Al met al een goede aanwinst voor op de camping (en voor het bier bij een feestje). Te koop bij De Wit Schijndel. Koop of Verkoop mobicool op Marktplaats. Keep it cool op de camping.


Compressorkoelkasten maken minder lawaai.

Volt is de koelbox zowel geschikt voor onderweg als bij aankomst op de camping. ForuVandaag een mobicool koelbox ( compressor) aangeschaft voor de. Gratis bezorging vanaf €- Vrijbuiter.


VRIJBUITER OUTDOOR KOELKAST. Bij kampeerwinkel De Wit in Schijndel verkopen we de. Koelkast voor camper of caravan of minibar. Absorptie koelkasten zijn geruisloos.


Wij hebben mobicool gehad en nu een dometic.

De koelbox heeft een inhoud van liter en is dus groot genoeg om als koelkast voor een gezin op de camping te fungeren. Alleen temperatuur instellen in graden in plaats van standen zou handig zijn. Vind ik bij normale koelkasten ook.


Sta je bijvoorbeeld op de camping in een zon overgoten lan dan nog kan deze koelbox . Ideaal voor camping , vrije tij boot,… Voeg toe. Een camping koelkast voor in de voortent. Deze MobiCool koelbox is dus een krachtpatser die je makkelijk op de camping.


Op de camping in de campingkeuken kan je de 2V gebruiken maar als alleen een . Koelboxen op Volt, 2Volt of op gas voor op de camping. U gaat een dag toeren in de. Mobicool bcompressorthermo-elektrische koelbox. Mini koelkasten koop je bij minicoolers.


Met een verstelbare poot en eenvoudig op te vouwen. CampingazIcetime Plus Liter. Bij temperaturen van meer dan graden doet de mobicool het perfect.


Het apparaat is een beetje zwaar maar functioneerd prima.

Dit betreft een compact model koelbox van Mobicool. Dit koeltoestel is niet geruisloos zoals de absorptiekoelbox. Koel- en verwarm-box met ingebouwde omvormer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.