maandag 22 januari 2018

Draadglas op maat

Draadglas houdt bij een breuk de glasscherven bijeen! Bent u benieuwd of draadglas iets voor u is? Uit voorraad geleverd draadglas van hoge kwaliteit.


Wordt direct op maat gesneden voor u! Dit glas is geschikt als. Selecteer gewenste glasdikte. Enkel draadglas op maat bij De Voordelige Groep. Ook draadglas kan je bij ons bestellen.


Bij brand springt het glas kapot vanwege de hitte, maar de staaldraadjes zorgen ervoor dat het glas aan elkaar blijft zitten. Wat zijn de voordelen van draadglas? En is het beter om draadglas op maat te bestellen of zelf te snijden?


Draadglas op maat

Lees er alles over in dit artikel. Online glas bestellen bij GlasStore. Deze metalen draden hebben een maaswijdte van ongeveer 12mm en zijn meestal in een raster van vierkantjes of ruitjes verwerkt. Het voordeel van dit gaaswerk is dat bij glasbreuk de glasscherven van . Overveld Glas heeft alle soorten draadglas (brute-, engels- en spiegeldraadglas) op voorraad en kan draadglas bewerken, leveren (dag) en plaatsen. Glasruit biedt de mogelijkheid om heel eenvoudig online draadglas op maat te bestellen.


Klik ook op meer weergeven) Is Engels draadglas eigenlijk wel geschikt tegen inbreken? Verzilverd glas, Verzilverd glas op maat gesneden en direct uit voorraad. Enkel en gelaagd glas, Op maat gesneden en direct uit voorraad.


Draadglas op maat

Gehard glas ondergaat een . Type klus: Glas zetten overige. Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Wanneer men draadglas op maat snijdt, moet men zich realiseren dat op de diktekanten een stukje draad bloot komt te liggen en hierdoor de kans op roestvorming aanwezig is. Deze roestvorming vreet langzaam het glasoppervlak binnen. Bekijk de drie soorten van JLM Glas.


Wij bieden draadglas aan in (bijna) ieder gewenst formaat. Spiegeldraad is het meest doorzichtig. Voor schuren en kelders wordt vaak E- draad gebruikt, omdat deze weinig transparant is waardoor voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. N- draadglas is overigens ook zo goed als doorzichtig , deze variant wordt veel binnenshuis gebruikt. Wij snijden het glas voor u op maat.


Draadglas op maat

Het glas is voorzien van metalen draden welke dient als wapening. Daarvoor gaat u naar De Glascentrale. Ook voor gelaagd of gehard glas het adres. Gratis inmeten en offerte aanvragen. Bestel enkel glas of draadglas voor uw keuken achterwand bij Keukenachterwanden.


Verkrijgbaar in verschillende diktes en bewerkingen. Prijslijst enkel glas op maat gesneden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.