woensdag 31 januari 2018

Ijssalon nootdorp donna

Ijssalon nootdorp donna

Hiermee maken wij op ambachtelijk wijze ons heerlijke ijs. Deze is gevestigd aan de kop van de Parade. Met deze tweede vestiging zijn we begonnen aan een snelle groei van ons unieke concept.


Donna Gelateria, : beoordeling van 4. Lennart Ackermans — starVan een nieuwkomer verwacht je het niet, maar dit ijs is heerlijk! Maar liefst driehonderd kinderen kregen gratis ijsjes. Sinds vorige maand is Nootdorp een ijssalon rijker.


Eigenaar Jerry Batenburg . De meest volledige site met ruim 66. Bezoek onze winkel in Nootdorp (dorpsstraat) voor het lekkerste ijs in Nootdorp , Ypenburg, Zoetermeer, Leidschenveen en Pijnacker. Openingstijden L-Arcobaleno ijssalon Dorpsstraat in Nootdorp , alle L- Arcobaleno ijssalon openingstijden en koopavonden in Nootdorp.


Ijssalon nootdorp donna

Ijssalon donna Nootdorp op Telefoonboek. Work hours, Add information. Binnen maand opent deze ijssalon hun 3e vestiging op De Fred! Kort daarna in Nootdorp en nog korter daarna op De Fred. Routebeschrijving naar: . Theodoor Gilissen Bankiers NV.


MET BIOLOGISCHE MELK VERS VAN DE BOER. ITALIAANS AMBACHTELIJK IJS. Even nieuwe energie opdoen om daarna weer lekke. We maken alleen gebruik van vers fruit en sap, Tahiti vanille en biologische melk afkomstig van Hoeve Biesland in Delfgauw. Zo maken wij op traditionele en duurzame wijze ons heerlijke ijs.


Ijssalon nootdorp donna

We leerden het vak in Italië, . Wij bieden u een ruim assortiment van overheerlijke smaken aan, welke dagelijks op locatie vers wordt bereid. IJssalon Donatella kijkt er naar uit u van harte te verwelkomen om in hartje Diemen de smaak van Italie te proeven! Wees er snel bij, want op is op. Iets verloren of gevonden?


Het centrale punt voor verloren voorwerpen of verdwaalde kinderen brengen of opgeven is de organisatietent op het horecaplein. Enkele regels: Het terrein wordt vanaf 06:uur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.