woensdag 31 januari 2018

Bistro zuidlande facebook

Bistro Zuidlande , Amsterdam. Een kleine tien minuten loopafstand van het centrum en de Joraan! Verrukkelijk gegeten bij deze vorige week geopende bistro op de hoek van de Spaarndammerstraat en de Nova Zemblastraat (in het pand waar eerst Mensjelief zat). Een aanwinst voor de buurt!


Bistro zuidlande facebook

Inrichting is eenvoudig, licht, verfijnd en sfeervol, je waant je inderdaad in een Franse bistro. De keuken wordt gerund door . De nieuw te openen bistro Zuidlande wordt gerund door niemand minder dan patron cuisinier Arend Nieboer! De chefkok heeft al een behoorlijk. Vandaag presenteert de eetgelegenheid in de Nova Zemblastraat een nieuwe kaart.


Hemeltjelief, wat kan die man kóken. Precies wat lekker is De kaart is verfrissend en tijdloos, geen hip eten, maar gewoon precies wat lekker is. De gerechten zijn zoals het restaurant: eenvoudig, maar vol met passie. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Wij hebben een wekelijks wisselend keuze menu.


Bistro zuidlande facebook

Zo kunnen wij de beste kwaliteit behouden en nog creatiever inspelen op seizoensproducten, zonder daarbij onnodige hoeveelheden eten te hoeven verspillen. Deze activiteit wordt u aangeboden via het VVV. De beschrijving van deze activiteit is door VVV aangeleverd. Van adres: Naar adres: Afstand route. Terug naar de overzichtskaart.


Enige tijd geleden stond er een zeer positieve recensie in het Parool over restaurant Zuidlande (eindcijfer een 9!). De Volkskrant ging er daarna ook eten en was echter wat minder enthousiast. Restaurant pal aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam. Tevens is het restaurant gesitueerd op steenworpafstand van het . Recensent Mac van Dinther eet bij het nieuwe Zuidlande in Amsterdam. Interesse om te ondernemen in de Spaarndammerbuurt?


Bistro zuidlande facebook

Neem dan contact op met de . Altijd leuk, een buurtbiertje. Wij bestellen er twee van Gebrouwen door Vrouwen. Dat bier komt uit Westerpark,” zegt Bella. Waarom zou je iets van ver halen als je zoveel moois in de buurt hebt? The Maker Market De Hallen, Amsterdam.


In de Spaarndammerbuurt zit sinds vorige zomer een Franse bistro met een chef die de naam van zijn oude zaak mee verhuisde. Al eerder had Arend Nieboer Zuidlande , toen in de Utrechtsedwarsstraat in het pand waar nu Beddington zit. Er opent binnenkort een nieuwe hotspot in Amsterdam West met een enorme focus op groentes.


Het restaurant bleek, denken we, toch iets te hoogdrempelig voor (volks) buurt. Jammer, maar geen paniek: het aantrekkelijke pandje op de boek van de Nova Zemblastraat en de Spaarndammerstraat in de . The location close to the Westergasfabriek, the park and all public transport options makes this . De ligging dichtbij De Jordaan, De Westergasfabriek, het park en alle openbaar . Locatie De locatie Spaarndammerbuurt, Westerpark, is mede door de komst van de houthavens (zie ) echt upcoming. Bekijk foto van Nova Zemblastraat 449.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.