dinsdag 30 januari 2018

Smoothie komkommer banaan aardbei

Smoothie komkommer banaan aardbei

Natuurlijk is deze komkommer banaan framboos smoothie ook weer erg gemakkelijk te bereiden. In plaat van frambozen, kun je ook bramen kiezen of aardbeien bijvoorbeeld. Komkommer aardbeien banaan smoothie.


Heerlijk zoet en toch fris drankje! De rest van de aardbeien met een beetje water ook maar geblenderd. Een super sausje voor over het ijs!


In dit artikel focussen we echter op de aardbeien smoothies , want er zijn zo veel lekkere recepten met zo veel keuze. Een populaire manier om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, is het drinken van groene smoothies. Een smoothie is een drankje dat bestaat uit een mix van fruit, groente en yoghurt. In veel restaurants kun je smoothies krijgen met alleen fruit en yoghurt of water, maar als je echt winst wil boeken op gezondheidsvlak, . Misschien vind je dit ook interessant: Goede smoothie voor mensen die willen afvallen.


Smoothie met citroen, ananas en komkommer. De basis van een geschilde komkommer en banaan is goed te gebruiken met verschillende frisse fruitstukken, zoals bijvoorbeeld ook aardbeien of stukjes ananas. Kijk hierbij wat jij het lekkerste vindt en wissel af en toe eens tussen het fruit! Op zoek naar een lekker recept voor een (groene) gezonde smoothie ? De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Doe het in de blender en voeg de amandel melk toe (je kan ook water toevoegen ) Schil de komkommer en mix het geheel tot het mooi glad is.


Een verfrissende smoothie met aardbeien , blauwe bessen, banaan en komkommer ! Als de bananen te rijp worden op de fruitschaal, vries ik ze (gepeld) in. Perfect om in dit recept te gebruiken, dan hoef je geen ijsblokjes meer toe te voegen. Voeg extra fruit aan je smoothie toe als je deze groenten gaat gebruiken. Stap 3: Extra fruit (aan te raden in combinatie met groenten uit optie 2), banaan.


Smoothie komkommer banaan aardbei

Daarom mix ik vaak spinazie, komkommer of andere groene groenten door mijn ontbijt smoothie. Extra fruit: Goede combinaties zijn bijvoorbeeld banaan met aardbeien of mango met ananas. Wortel – sinaasappel – gember. Zo maak je het : Het enige wat je nodig . Deze verfrissende en fruitige smoothie is één van mijn favoriete recepten en zit boordevol heerlijke aardbeien en peren.


Helen heeft een passie voor gezond eten en houdt ervan simpele recepten te maken waaronder smoothies en sapjes, die de gezondheid en het welzijn verbeteren. Appel- en banaansmoothie. Banaan -bleekselderij smoothie. Men neme (voor personen): – handen verse bladspinazie – stengel bleekselderij – peer – banaan – 1ml kokoswater – 1ml water.


Smoothie komkommer banaan aardbei

Alles in grove stukken en blenden maar! Aardbei - komkommer smoothie. Pel de banaan , schil de kiwi's (verwijder het harde gedeelte) en snij deze in grote stukken.


Ingrediënten (voor volle glazen). Als laatste schil je de komkommer en deze voeg je ook in stukken toe. Schenk de rijstmelk erbij en . Groene smoothies zijn een combinatie van vers fruit en verse groenten. SMOOTHIE NUMMER 6: -spinazie - banaan -mango -ananas.


Smoothie komkommer banaan aardbei

Lekkere aardbeien smoothie met sinaasappelsap en banaan. Lekkere smoothie bedacht door mijn vader toen er wat met de aardbeienoogst moest gebeuren. Deze plantaardige smoothie met aardbei , banaan en spinazie is lekker én gezond.


Je hebt maar een ingrediënten nodig en je smoothie is zo klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.