donderdag 1 februari 2018

Blikjes koeler

Koelhoud fles en blik hoesjes en koelers. Onze neoprene producten. Dit materiaal wordt onder andere gebruikt in wetsuits voor duikers en kite surfers. Te gebruiken voor koude en warme inhoud van bijvoorbeeld een fles, blikje en een koffiemok.


Can cooler - blikjes koelers inclusief kleuren bedrukking. Canholder blikjes koelhoud hoesjes.

Bedrukt met text of logo. Na ontvangst betaling, verzonden binnen 1-dagen . Tefcold cancooler en canfreezer in diverse uitvoeringen. De koelton en vrieston is verkrijgbaar met branding optie. Deze bier blikjes koelers zijn uitermate geschikt voor impuls verkopen in de retail en horeca. Deze USB Bureau Koelkast is een geweldige gadget voor op je bureau.


Zet de houder in de vrieser. Plaats een blikje of glas in d ehouder en je drankje of biertje wordt gekoeld en koel gehouden.

Altijd een lekker gekoeld drankje binnen handbereik. Het hoesje is van isolerend schuimrubber en past precies om een blikje. Hierdoor blijft je gekoelde drankje veel langer koud.


Die medekampeerder had ze meegenomen. Fancy koeler voor blikjes van cl. Fles of blikjes koeler van guinness ( blikjes koeler uit australië). Doe de koude blikjes in deze holder en je kunt deze in je hand.


Ook geschikt voor een koud flesje water of andere drinken. Met handige klip om aan je… Zo goed . RdB schrijft dat ze bij Overclockin. Schuimgeïsoleerde blikjes - of bekerhouder waarin uw drankjes lang koel of warm blijven. Plat op te vouwen en veel ruimte voor bedrukking. Der Party-Cooler GCPTvoor moderne koeling van dranken.


Hij heeft een bruto inhoud van liter. Door zijn ronde vorm is deze koeler optimaal geschikt voor de promotie van blikjes. De buitengewone vormgeving van de koeler zorgt voor aandacht . Bestel online voor de laagste prijs!


Groothandel cooler cans uit Goedkope cooler cans Loten, Koop van Betrouwbare cooler cans Groothandelaars.

BoatMates Can Cooler Captain. Drankhouder, Can Cooler Captain. Blikjes koeler van BoatMates. Het snel en actief koelen van je drankje is met deze koelers geen enkel probleem! Leg deze koelers in de vriezer en schuif ze, als ze eenmaal bevroren zijn, om je blikje.


Je drankje wordt koud binnen minuten blijft urenlang lekker koel. Perfect voor een picknick of voor in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.