donderdag 1 februari 2018

Frituur bakwand leasen

De frituurinstallatie heeft verschillende opties en accessoires om uw wensen en eisen zo goed mogelijk in de bakwand te krijgen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen en inrichten van uw keuken een hele uitdaging is. Samen met u kunnen wij uw bakwand samenstellen en doormiddel.


Type, Standaard bakwand 5-delig. Vermogen gas(kW), 3x 18. Geleverd inclusief, vetvanglade! Lease deze HAKTO FRITUUROVEN DELIG.


U kunt na afloop van de huurperiode kiezen uit de mogelijkheid tot koop of het aangaan van een nieuwe overeenkomst. Denkt u bijvoorbeeld aan energiezuinige koelingen of frituurtoestellen ? Forse besparingen worden mogelijk gemaakt door ook deze producten te leasen. Lees meer informatie over deze mogelijkheid in . Tweedehands en Gebruikte Bakwanden.


Frituur bakwand leasen

Sinds vele jaren is De Horeca Opkoper een sterke partner in tweedehands en gebruikte Bakwanden en Frituurovens. Met meer dan (semi) gereviseerde bakwanden uit voorraa bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan tweedehands Frituurovens. Bij XXLhoreca kunt u horeca-apparatuur leasen v. Neem contact met ons op voor een lease acceptatie binnen uur. Vind frituur bakwand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Alle horeca apparatuur tot uw beschikking voor een laag maandelijks bedrag. Maar welke voordelen biedt leasing ? Het helpt liquiditeit te behouden. Leasing spaart het eigen vermogen en versterkt de . Of mail naar info vanderharst.


Team van der Harst Hore. Vervolgens koopt de leasingmaatschappij het goed voor u aan en verhuurt het aan u voor een periode die gelijk is aan de . SOROR hoog rendement frituuroven. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in bakwanden , frituurovens , Softijs en Milkshake machines, afzuigsystemen en ontgeuringsinstallaties, spoeltafels, werktafels. Reeds jaren is Wihofecta dealer van topmerken op het gebied van frituur -installaties Kiremko, Perfecta en Smitto.


Zoekt u een nieuwe frituurinstallatie of bakwand voor uw bedrijf of vereniging? Dan let u uiteraard op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid. Kiest u voor Kiremko, dan kiest u voor de beste oplossing. Kiremko is al een halve eeuw de marktleider in Europa. Onze frituurinstallaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn . Ik ga veel gebruik maken van het interieur.


Ook speelt verantwoord frituren ook een rol tegenwoordig. Tevens kan je ook overwegen de apparatuur te leasen. Het is het hart van de cafetaria: de bakwand. Zonder frituurinstallatie ben je nergens, maar hij moet wel in je bedrijf passen.


Wil je de ideale bakwand in de zaak? Met deze elf stappen bereik je dat doel. In stappen naar de ideale bakwand Kenny van den Berkmortel,, De Snackbar lunch and dinner in . Royal Matic,rh:royalmatic. Hand Horeca,rh:handhoreca. Vivo bakwanden,rh:hakpro.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Op deze website ziet u slechts een klein deel van ons gehele assortiment. Kijk op onderstaande websites voor meer producten en merken. Hegro: premium frituurinstallaties.


Hegro kent de behoeften van de frituurprofessional als geen ander. Dat zie je niet alleen, dat merk je wanneer je met een Hegro werkt. Hegro staat voor eerste klas frituurinstallaties die als geen ander scoren op cruciale punten als veiligheid en bedrijfszekerheid.


Ontbrekend: leasen (TIP) Horecaleaseline. Hoogste lease acceptatie van Nederland. Door de jaren heen is te zien dat de frituurfornuizen steeds mooier, krachtiger en zuiniger geworden zijn.


Maar er zijn dingen die nooit veranderen. Een Perfecta gaat lang mee, kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.