maandag 26 februari 2018

Bosch bgl8507 ingenius

Prijzen vergelijk vanaf € 2200. Bekijk de belangrijkste eigenschappen: Hoogste prestatie op alle onderdelenDeze stofzuiger heeft de hoogs. Specificaties, Slede-stofzuiger met 750W motor - Bekijk alle specificaties. Vind de webshop met de laagste prijs.


Met een energieklasse A en een jaarverbruik van kWh mag je deze stofzuiger energiezuinig noemen.

De extra grote PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak . Maar er zijn meer zaken die ervoor zorgen dat de prestaties van deze stofzuiger hoog liggen. Neem bijvoorbeeld het QuattroPower systeem. De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Bestel deze stofzuiger in onze webwinkel.


Hier vind je alles over stofzuigers. Met een automatische snoeropwinder wordt het oprollen van het snoer van de stofzuiger een eitje, deze stofzuiger heeft er een.

Altijd gratis verzonden. Gewoon door de brievenbus. Free delivery and returns on eligible orders. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Beste reinigingsprestatie ooit bereikt door Bosch.


Combi-zuigmon Stofzuigerzak, Filter, Zuigbuis, Parket- zuigmond. Ik had een stofzuiger van een andere Duits fabrikant die ineens kapot was, ik heb besloten om de Bosch Ingenius properform plus stofzuiger aan te schaffen en heb tot heden nog geen moment er spijt van gehad. De stofzuiger zuigt enorm goe dit ben ik totaal niet gewend van een stofzuiger, wat een kracht!


Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 1 in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op dagen online retourgarantie. Wordt geleverd zonder stofzakken!


DAAROM NU MET 1EURO KORTING! Hiermee is deze stofzuiger het efficients op het gebied van reinigingsprestaties op harde vloeren en tapijt, energie-efficiëntie en . PowerProtect Systefor long-lasting cleaning performance, even when the bag fills up. Let op: dit betreft een demomodel: bevat lichte krasjes en gebruikerssporen (zie foto).

Hoogste classificatie in alle klasses - Klasse A voor reinigingsprestaties op harde vloeren en tapijt, . Motorfilter origineel Bosch Motor filter, 13cm, 15cm, 5cm, Inhoud ( stuks): 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.