vrijdag 16 februari 2018

Bosch mixer mfq36460

Lees 2reviews Schrijf een review. Alternate € 4Coolsound. Deze mixer lijkt bijna een complete keukenmachine, zoveel mogelijkheden voor zo weinig gel PRIMA Bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is meestal een negatieve reactie, iets negatiefs heb ik nog niet ontdekt! Review criteria: Mogelijkheden. Gebruiksvriendelijkheid.


Deze handmixer ligt perfect in de hand - inclusief een speciale roterende kom.

Bespaar jezelf een lamme arm met deze handmixer op kom. Als je grotere hoeveelheden beslag of deeg mixt, klopt of kneedt kan het vervelend zijn om de handmixer steeds vast te houden. Hij neemt je letterlijk het werk uit . De mixvoet en de kom kunnen binnen enkele seconden aangesloten of verwijderd worden. Dit werkt ideaal als je bijvoorbeeld lang moet kloppen of grote hoeveelheden moet mixen.


De mixer beschikt ook over een aansluitmogelijkheid van een staafmixvoet. Prijzen vergelijk vanaf € 499. De Handmixer beschikt over snelheden en een turbofunctie.


Daarnaast zorgen de kneedhaken en roergardes voor een optimaal klop-en roerresultaat.

This hand mixer fits perfectly in your hand — includes special bowl with stand. De kom kan zowel in de mixstandaar als los worden gebruikt. Daardoor kun je handsfree mixen én handmatige mixen wanneer nodig. De 4Watt motor zorgt voor uitstekende resultaten. Bij dit product zijn deeghaken en roergardes . De mixer draait in de kom en je voegt af en toe ingrediënten toe.


Makkelijker kan het niet. Kom en gardes kunnen in de vaatwasser. Het bakken van cake en taart maar ook koken van je avondeten kan je hiermee ook met weinig kracht . Funktionstest -Küchenmaschine BOSCH MUM ,Schnitzelwerk,food processor,,, video user guide. Hij heeft vijf snelheden met turbo en moment stand en wordt geleverd inclusief twee kneedhaken en twee kloppers. Coolblue: alles voor een glimlach.


Laagste prijzen - prijsdaling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.